Kiho

Ominaisuudet

Kihon kokonaisvaltaiset ratkaisut, Kiho Kalusto ja Kiho Tekijät, koostuvat useista eri ominaisuuksista. Nämä ominaisuudet tekevät Kihosta ihan päällikkö sovelluksen liikkuvan työn tehostamiseen.

Esimerkiksi työajanseuranta, ajopäiväkirja, aluepohjainen työnhallinta ja projektinhallinta ovat kaikki yksittäisiä ominaisuuksia, jotka tehostavat yrityksen toimintaa, parantavat sen tuottavuutta sekä säästävät aikaa ja rahaa. Ottamalla käyttöön Kihon yksittäisiä toimintoja, yrityksesi pystyy valitsemaan juuri ne kriittisimmät ominaisuudet, jotka tukevat teidän liiketoimintaanne.

Kihon ominaisuudet ovat käyttäjälähtöisesti kehitettyjä ratkaisuja aitoihin kenttätyön tilanteisiin. Ne toimivat saumattomasti osana Kihon kokonaisvaltaisia ratkaisuja tai itsenäisenä osa-ratkaisuna osana yrityksen järjestelmäarkkitehtuuria.

Käyttäjälähtöisesti suunnitellut ominaisuudet tekevät Kihosta ihan päällikkö sovelluksen liikkuvan työn tehostamiseen. Ja se on fakta.

Ominaisuuksia, jotka tehostavat liikkuvaa työtä

Tutustu tarkemmin Kihon ominaisuuksiin. Listaus ei sisällä kaikkea, sillä Kiho on kokonaisuudessaan kattava sovellus liikkuvan työn tehostamiseen. Kehitämme jatkuvasti itsenäisesti sekä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa uusia ominaisuuksia ja toimintoja tukemaan tehokasta kenttätyön hallintaa.

Lue lisää hyödyistä Kiho Kalusto ja Kiho Tekijät -sivuilta, jotka löydät sivuston valikosta.

Ajopäiväkirja

Tutustu

Ajotavan seuranta

Tutustu

Alueellinen työnhallinta

Tutustu

Automaattinen laskutusaineisto

Tutustu

Digipiirturi

Tutustu

Kaluston paikannus

Tutustu

Työajanseuranta

Tutustu

Ominaisuudet tehostavat liikkuvan työn tekemistä

Kihon ominaisuudet ovat aina käyttäjälähtöisesti suunniteltuja. Keräämme palautetta, kuuntelemme asiakkaitamme ja toteutamme heidän toiveitaan siten, että tarpeeseen rakentamamme ominaisuudet ja ratkaisut täyttävät tarpeen sekä ovat myös skaalautuvia jokaisen kokoluokan yrityksille.

Kihoa käytetään Kiho-sovelluksella tai selainversiona. Jotkut ominaisuudet tarvitsevat tuekseen paikanninlaitteen tai työaikapäätteen, joiden avulla kaikki tarvittava data ja tieto on nähtävissä Kihossa. Sen lisäksi kaikki kerätty tieto on helposti vietävissä integraatioiden avulla niin laskutusjärjestelmään kuin BI-raportointityökaluihin, kuten esimerkiksi Microsoftin Power BI. Ominaisuudet toimivat yksittäisinä ratkaisuina täsmätarpeeseen, osana yrityksen järjestelmäarkkitehtuuria tai olennaisena osana Kihon kokonaisratkaisuja.