Heinonen Drift Team

Kiho sponsoroi Heinonen Drift Teamia

Olemme ylpeinä tukemassa suomalaisen driftauksen isoa Kihoa Heinonen Drift Teamia ja mukana auttamassa heitä kohti tavoitteitaan. Tiimi on saavuttanut jo paljon, mutta nälkä ja intohimo autoihin ja ajamiseen ei ole vielä tyydytetty. Kihon mielestä se on ihan päällikkö ajatusmaailma, sillä liika tyytyväisyys pysäyttää kehityksen. Mekin kehitämme ratkaisujamme samalla päättäväisyydellä.

Tutustu Kihon ratkaisuihin

Mukana painamassa kaasua

Drifting on viimeisen päälle moottoriurheilulaji, joka vaatii taitoa ja etenkin ajoneuvon hallintaa. Me Kiholla emme mene kylki edellä jokaiseen kaarteeseen, mutta taito ajoneuvojenhallintaan kuuluu myös meidän työhömme.

Heinonen Drift Team tunnetaan aktiivisesta osallistumisestaan Euroopan kovimpiin drifting-sarjoihin, ja tiimi on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana drifting-tiiminä. Heinosen matkat Euroopan kilpailuissa ovat keränneet lajipiireissä paljon huomiota ja tiimi on kerännyt menestyksen lisäksi kiitosta hyvästä meiningistään.

Ja se on meininki, jonka Kiho allekirjoittaa.

Heinonen Drift Teamin autoa seuraa radalla niin monta silmäparia, että sen kaluston seuraamiseen ei tarvita Kihon ajoneuvonpaikannusta.

Laajan fleetin yrityksille kalustonpaikannuksesta sen sijaan on merkittävää hyötyä.

Heinonen Drift Team kartalla