Kiho Oy

Moi! Me ollaan Kiho

Suomi. Savo. Suuret unelmat. Ja pari nuorta kaveria, joille periksi antaminen ei ollut vaihtoehto. Edes silloin, kun se olisi ollut järkevää.

Kuulostaako tutulle? Ei ihmekään. Kihon tarina on sama kuin lukemattomien suomalaisten yritysten. Meilläkin on alusta asti ajateltu, että ei se auta kun alkaa tekemään. Ja niin ajatellaan edelleen.

Kaikkemme annetaan, vaan ei periksi. Olemme olemassa tehdäksemme arjestasi helpompaa ja tehokkaampaa.

Ota yhteyttä

Resurssiviisaampi maailma

Kiho Oy on kuopiolainen teknologiayritys, joka digitalisoi liikkuvaa työtä tekevien yritysten työnohjausta, laskutusta ja kalustonhallintaa. Meille tärkeintä on olla tekijöiden puolella ja rakentaa teknologian avulla maailmaa, jossa tekeminen on mahdollista myös tulevaisuudessa.

Vuonna 2023 Kiho Oy on neljänkymmenenyhden työntekijän kasvava ja kansainvälistyvä yritys, joka palvelee jo yli tuhattaviittäsataa asiakasyritystä kotimaassa. Seuraavana on vuorossa maailmanvalloitus. Kiholla tekeminen otetaan tosissaan, mutta ei liian vakavasti. Meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä, kuten kuuluukin – olemmehan pääosin työntekijöidemme omistama yritys.

Kihon toimintaa ohjaavat arvot ovat rohkeus, suoraselkäisyys ja resurssiviisaus. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että näytämme rohkeasti suuntaa kohti ympäristöystävällisempää ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olemme omistautuneet tekijöillemme, ja he meille, ja se näkyy niin korkeassa työmotivaatiossa kuin laadukkaissa tuotteissa. Seisomme suoraselkäisesti tekemisemme takana ja pidämme toisistamme sekä asiakkaistamme huolta.

Visionamme on rakentaa maailman paras ja integroitavin kalustokeskeisen kenttätyön hallinnan alusta.

Missio

Resurssiviisaamman työnteon mahdollistaminen

Visio

Rakennamme maailman parasta ja integroitavinta kalustokeskeisen kenttätyön hallinnan alustaa, joka mahdollistaa työnteon optimoinnin nyt ja tulevaisuudessa.

Arvot

Kihon toimintaa ohjaavat arvot ovat rohkeus, suoraselkäisyys ja resurssiviisaus.

Miten arvot näkyvät arjessamme?

Rohkeus ohjaa kestävää ja pitkäjänteistä kehitystämme. Uskallamme olla innovatiivisia ja luoda uraauurtavia ratkaisuja, joiden avulla tekeminen on mahdollista myös tulevaisuudessa. 

Rehellinen ja kannustava yhteisömme sallii epäonnistumiset ja luo pohjan työnteolle rohkealla asenteella.

Suomalainen suoraselkäisyys on toimintamme perusta. Seisomme suoraselkäisesti tekemisemme takana ja pidämme toisistamme ja asiakkaistamme huolta. 

Ymmärrämme asiakkaan tarpeen ja lunastamme lupauksemme. Olemme omistautuneet tekijöillemme, ja he meille, ja se näkyy niin korkeassa työmotivaatiossa kuin laadukkaissa tuotteissa.

Resurssiviisaus on päätöstemme punainen lanka. Pyrimme itse toimimaan koko ajan resurssiviisaammin ja näytämme suuntaa kohti kestävämpää yhteiskuntaa yrityksenä ja yksilöinä. 

Arvostamme ihmisiä ja planeettaamme ja kehitämme järjestelmäämme vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin.