Meille töihin

On olemassa työpaikkoja, ja sitten on Kiho

Meillä töihintulo harmittaa harvoin ja ihmisistä huolehtiminen on muutakin kuin sanahelinää. Todistetusti jo toista vuotta putkeen!

Vuonna 2021 työpaikkojen TripAdvisorina tunnettu Great Place to Work nosti meidät Suomen Parhaiden työpaikkojen kymmenen kärkeen, ja viime vuonna kokonaisarvosanamme oli vaatimaton 93%.

Toimintaamme ohjaavien arvojen mukaisesti kulttuuriimme kuuluvat vapauden ja vastuun periaatteet, joiden päälle yksi Suomen parhaista työpaikoista rakentuu. Meillä luotetaan siihen, että jokainen löytää itselleen parhaat tavat toimia ja hommat hoituvat.

Kulttuurimme sallii myös epäonnistumiset, sillä tiedämme että kukaan ei ole seppä syntyessään. Kasvamme ja kehitymme yhdessä, joskus kantapään kautta oppii parhaiten.

Avoimet työpaikat

Tuntosarvet pystyssä ja korvat höröllä

Strategiamme mukaisesti tavoitteemme on kehittyä työpaikkana jatkuvasti. Meille on selvää, että kaikki työtyytyväisyyteen vaikuttavat asiat eivät välttämättä ilmene kerran vuodessa tehtävässä tutkimuksessa, ja siksi seuraamme työtyytyväisyyden kehittymistä eNPS-kyselyn avulla kolme kertaa vuodessa. Pyrimme tunnistamaan kehityskohteet etupeltoon, panostamme esihenkilö- ja työntekijätaitojen kehittämiseen ja rakennamme turvallista työyhteisöä, jossa vaikeistakin asioista voi puhua ääneen. 

Läpinäkyvyyttä johtoryhmätyössä

Yrityskulttuurin kehittäminen edellyttää avointa keskusteluyhteyttä yrityksen johdon ja muun henkilökunnan välillä, ja siksi työntekijämme valitsevat vuosittain keskuudestaan johtoryhmäedustajan. Edustaja osallistuu johtoryhmän kokouksiin kuukausittain ja kokoaa henkilökunnan säännnöllisesti yhteen ns. ruohonjuurikokouksiin, joissa käsitellään henkilökunnan esiinnostamia aiheita. 

Kihopäivät varmistavat yhteisen suunnan

Vaikka tekkifirma olemmekin, uskomme silti kasvokkaisten kohtaamisten voimaan. Siksi kokoonnumme kolme kertaa vuodessa saman katon alle viettämään yhteistä Kihopäivää, jossa tarkastelemme yhteisiä saavutuksia sekä tulevia tavoitteita, kuulemme asiakkaitamme asiakasymmärryksen lisäämiseksi ja kouluttaudumme. Virka-ajan päätyttyä virkistystyöryhmämme Puuhapöhinät tarjoilee parhaat puitteet yhteiselle illanvietolle.

1.

Työsuhde-etumme tekijöiden tueksi

Meillä ymmärretään, että ihminen on kokonaisuus ja hyvinvointi on monien asioiden summa. Haluamme kattavilla työsuhde-eduilla varmistaa tekijöidemme hyvinvoinnin elämän kaikilla osa-alueilla.

2.

Kotona, konttorilla tai kummassakin

Töissä meillä ei tarvitse asua eikä henkilökunnan jatkuvasti joustaa. Meille on sama, teetkö työsi kalsarit jalassa kotisohvalla vai bikineissä BoraBoralla. Halutessasi saat työpisteen toimistollekin, niitä löytyy tällä hetkellä Kuopiosta, Tampereelta ja Jyväskylästä.

3.

Työterveys

Työterveyshuoltosopimuksemme pitää sisällään laajojen ja joustavien lääkäripalveluiden lisäksi mm. vuosittaisen hammastarkastuksen sekä näyttöpäätelasit. Tiedämme että elämällä on tapana välillä heitellä, ja tarjoammekin työsuhde-etuna myös terapiaturvan.

4.

Hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaetu

Käytössämme oleva Epassi mahdollistaa jokaiselle työntekijällemme hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntapalveluiden käytön neljänsadalla eurolla vuosittain.

5.

Lounasetu

Käytösämme on luonnollisesti myös lounasetu, jonka omavastuuosuuden voi maksaa helposti Epassi -sovelluksella.

6.

Työsuhdepyörä

Tarjoamme tekijöillemme mahdollisuuden hankkia jopa 4500 euron arvoisen verovapaan työsuhdepyörän palkan osana. Pyöräilykärpäsen puremana olemme innostuneet osallistumaan vuosittain myös yritysten Kilometrikisaan, jossa poljemme joukkueena ilmastonmuutosta vastaan.

7.

Liikuntatunti

Tekijämme saavat käyttää viikossa tunnin työaikaa urheille. Hiihtolenkki, tanssitunti tai kiipeily – sinä päätät. Pääkallopaikalla Kuopiossa perinteeksi on muodostunut torstai-iltapäivän sählyvuoro, kesällä on kokeiltu jalkapalloa ja kerätty kävellen kilometrejä Kävele Naiselle Ammatti -kampanjaan, johon myös osallistumme vuosittain yrityksenä.

8.

Koulutukset

Kouluttaudumme yhdessä Kihopäivissä ja kuukausittain järjestettävissä Jätä Kone Kotiin -päivissä, joissa aiheet vaihtelevat työergonomiasta tietoturvaan. Uskomme vertaisoppimiseen, joten ulkoisten asiantuntijoiden ohella usein osaamistaan jakavat asiantuntijamme talon sisällä. Lisäksi jokaiselle työntekijällemme on varattu henkilökohtainen koulutusbudjetti oman harkinnan mukaan käytettäväksi.

Sokerina pohjalla

Elämä on liian lyhyt tylsiin työpaikkoihin. Meillä tekeminen otetaan vakavasti mutta ei liian tosissaan, ja tutkintotodistuksia tärkeämpää on se, että istut KihoCrew’n riveihin kulttuurisesti. Lupaammekin että meiltä löydät parhaat työkaverit, joiden kanssa haluat viettää aikaa myös työn ulkopuolella. Kokoonnumme yhteen mm. Euroviisujen kisakatsomoon, lautapeli-iltoihin ja KihoKokeilee -hommiin, joissa olemme testanneet esimerkiksi pilkkimistä, sienestystä, viininmaistajaisia, pitsanpaistoa ja retkeilyä.