Maarakennus/infra

Paikannus, kalustonhallinta, työajanseuranta ja keikanvälitys – kaikki samasta palvelusta

Kun kaikki tarvittava tieto on samassa palvelussa, muodostuu niistä toimiva kokonaisuus. Säästä kalusto- ja hallintokuluissa, maksa vain todellisista tunneista ja varmista että kaikki työt päätyvät mahdollisimman nopeasti laskutukseen.

Työaika minuutin tarkkuudella ilman paperilappuja

Kiho Työajanseuranta on helppo tapa todellisen työajan seuraamiseen. Kirjaukset tehdään mobiililaitteilla paikkatietoa hyödyntäen. Järjestelmä ilmoittaa mikäli kirjaus ei tapahdu määritetyllä alueella, esimerkiksi koneen lähistöllä. Reaaliaikainen tilanneseuranta näyttää myös kuka on kirjautunut mihinkin koneeseen. 

Palvelu muodostaa työaikakirjauksista palkka-aineiston huomioiden korvaukset ja lisät. Palkka-aineisto voidaan siirtää sähköisessä muodossa yleisimpiin palkanlaskentaohjelmistoihin.

Reaaliaikainen työtehtävien hallinta

Kiho Tehtävät -palvelun avulla on helppo organisoida tilaukset ja työtehtävät kenttähenkilöstölle, sekä eri työmaille, koneille ja autoille. Työtehtävät voidaan antaa reaaliaikaisesti karttanäkymän avulla lähimmälle tai kalenterinäkymän perusteella vapaalle työntekijälle. 

Palvelu tallentaa automaattisesti kunkin tehtävän:
aloitus- ja lopetusajan
matkan ja reitin
tuotekirjaukset
lastaus- ja purkusijainnit

Hyödyt

aloitus- ja lopetusajan
matkan ja reitin
mahdolliset tuotekirjaukset
työn suorittajan sekä ajoneuvon tiedot
Näen missä koneet liikkuvat ja missä vaiheessa työt ovat. Olen suositellut Kihoa muillekin yrityksille,  aina pitää vinkata jos on joku  hyvä asia mistä toinenkin yrittäjäkin voi hyötyä. 
Ville Raivio, toimitusjohtaja, Maansiirto Rossi Oy 
Katso kaikki referenssit

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram