Parempaa bisnestä Kihon datavetoisella kalustonhallinnalla

Digitaalinen kalustonhallinta on 2020-luvulla enemmän sääntö kuin poikkeus. Kihon Kalustonhallintapalvelu kerää dataa kalustosi käytöstä ja liikkeistä, jotta sinä voit johtaa liiketoimintaasi tehokkaammin. Se koostaa tiedot helppokäyttöiseen muotoon esimerkiksi tekoälyä hyödyntävästä ajopäiväkirjasta, piirtureista ja edistyksellisestä GPS -mittauksesta. 

Kihon avulla pysyt aina kartalla kalustosi liikkeistä ja tuottavuudesta ja helpotat työntekijöittesi kirjauksia helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella.

Digitaalinen seuranta kertoo kalustosi käyttöasteen

Kaluston hankinta, etsiminen ja siirtäminen syövät yrittäjältä kallisarvoista aikaa, jota muutenkin on turhan vähän. Digitaalinen kalustonhallinta säästää sinulle selvää rahaa, sillä se kertoo reaaliajassa missä kalustosi kulkee, ja mikä sen käyttöaste on. Jos kalustosi on hajautettu eri pisteisiin ja työmaille on enemmän kuin mahdollista, että osa koneista seisoo pitkään odottamassa käyttövuoroaan. Jos kalusto siirretään ilman reaaliaikaista GPS:ää työmaalta toiselle saattaa siirto jäädä kirjaamatta, ja saatat myös päätyä tekemään tarpeettomia kalustohankintoja. 

Kihon palveluiden avulla pidät peräkärrysi tallessa ja pysyt itse kärryillä siitä, tekevätkö koneesi tuottavaa työtä. Voit helposti ohjata kalustosi uusiin kohteisiin ja kohdentaa työntekijöittesi työpanoksen oikein. Karttapalvelumme toimii selaimessa ja mobiililaitteella, ja välittää täsmällistä tietoa kalustosi sijainneista. 

Reaaliaikainen data säästää selvää rahaa

Kaluston automatisoitu seuranta on tehokkain ja nopein tapa seurata sen tuottavuutta. Kihon kalustonhallinta on suunniteltu antamaan sinulle dataa, jonka avulla parannat yrityksesi kannattavuutta. 

Esimerkiksi hukkatuntien poistot ja kirjanpidon täsmälliset kohdennukset näkyvät tuloksessasi saman tien. Palvelussamme sinun ei tarvitse muistella kohdennuksia jälkikäteen, vaan voit:

  • kohdistaa huollon ja polttoaineen kustannukset tietylle ajoneuvolle
  • seurata ajoneuvon tuottoja lähes reaaliajassa – mm. ajokilometrit ja projektille tehdyt tunnit kirjautuvat ylös Kiho-palveluun
  • poistaa seurannan viiveet: Kiho-palvelussa oleva kalustonhallinta nopeuttaa kirjanpitoa ja poistaa odottelusta johtuvat virheet

Datavetoinen kalustonhallinta palvelee myös työntekijöitäsi

Datavetoinen kalustonhallinta helpottaa työntekijöittesi arkea, sillä he voivat tehdä kaikki työhön liittyvät kirjaukset helposti yhteen paikkaan. Työpäivän tuntikirjaukset voi klikata samaan mobiilisovellukseen, joka on kerännyt sijaintitiedot GPS:n avulla.  Automatisoitu ajoneuvonseuranta poistaa paperikirjanpidon vaivan ja epätarkkuuden.

Datamme muodostaa sinulle tuntikirjausten perusteella palkanlaskennan aineiston, johon on laskettu automaattisesti mukaan mm. ylityölisät ja korvaukset. Lisien ja korvausten määrittyminen säädetään tapauskohtaisesti käytössä olevien työehtosopimusten sekä yrityksen muiden käytäntöjen perusteella. Kalustonhallinnan data edistää myös työhyvintointia ja turvallisuutta. Kirjauksista näet esimerkiksi ylityökertymät ja ajetut tunnit, joiden perusteella voit jakaa työkuormaa tasaisemmin.

Kiho pitää tietosi turvassa

Reaaliaikainen data on ylivertainen tapa seurata liiketoimintasi lukuja, mutta samalla sen tietoturvaan kannattaa panostaa. Kihon palvelussa omistat aina itse oman datasi, ja voit nukkua yösi rauhassa tietäen, että säilytämme sitä vahvan tietosuojan takana. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille ja olemme itse kehittäneet järjestelmämme, jonka uusimmat tietoturvapäivitykset saat aina kaupan päälle. Me Kiholla pidämme tietosi tallessa ja kalustosi kartalla, jotta sinä voit keskittyä siihen minkä teet parhaiten.