Joensuun Ympäristötuotanto Oy digitalisoi arkensa Kihon palveluilla


Helppo ja kustannustehokas kokonaisuus organisoinnin apuna

Joensuun Ympäristötuotanto Oy:llä on käytössään Kihon työajanseuranta, tehtävien hallinta ja kaluston paikannus. Kokonaisuus helpottaa yrityksen toiminnan organisointia ja kaluston hallintaa ollen samalla kustannustehokas ratkaisu. Joensuun Ympäristötuotanto tarjoaa kattavasti erilaisia viheralan palveluita aina maanrakennuksesta kiinteistöjen ja katujen ympärivuotiseen hoitoon sekä kunnossapitoon. Tarve Kihon tuotteille syntyi työntekijöiden ja kaluston suuresta määrästä.

– Kiho tuli meille tutuksi, kun aloimme työmiesten ja koneiden paljouden puolesta miettiä, miten saisimme toimintaa järkevästi organisoitua ja hallittua. Halusimme pitää listaa siitä, missä koneet menevät, kun työkohteet ovat niin laajalla alueella, kertoo työnjohtaja Anssi Ilvonen.

”Työajanseuranta on tehty älyttömän simppeliksi”

Hallinnan ja organisoinnin helpottamiseksi päätti Joensuun Ympäristötuotanto ottaa käyttöönsä Kihon työajanseurannan, tehtävien hallinnan sekä kaluston paikannuksen. Työajanseuranta helpottaa palkanlaskentaa sekä laskutusta, ja paikannus puolestaan koneiden löytämistä sekä kokonaisuuden hahmottamista.

“Työajanseuranta on tehty älyttömän simppeliksi. Riittää, kun vain muistat aamulla täpätä, mihin työmaalle olet mennyt ja iltapäivällä täpätä itsesi pois töistä. Siinä ei tarvitse hirveästi arpoa ja leikkiä, vaan se on sillä selvä” Ilvonen kiteyttää.

“Työskentely on helpottunut siten, että vaihtuvien kuskien ei tarvitse etsiä koneita kohteissa. Paikannuksesta on etua myös siinä, jos sattuu jokin haaveri tai vahinko. Silloin on helppo paikantaa, että missä kaverit ovat menossa”, hän kertoo.

Apu aina saatavilla

Kihon työntekijöitä Ilvonen kuvailee ammattitaitoisiksi ja heidän tavoitettavuuttaan hyväksi. Apua on saatu aina silloin, kun sitä on tarvittu. Käyttöönoton yhteydessä sai Joensuun Ympäristötuotanto tarvittavan opastuksen, ja sitä on saatavilla lisää aina tarvittaessa.

“Työntekijät, joilla tämä systeemi on ollut käytössä, ovat olleet tyytyväisiä. Kaikki on pelannut ongelmitta ja järjestelmä on hyväksi todettu. Voin ehdottomasti suositella Kihoa. Tämä on ollut helppo ja kustannustehokas ratkaisu, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin laskutuksen kautta,” Ilvonen summaa.