Kiho pitää kalustosi kartalla ja kulusi kurissa

Lippulapuille kirjatut ajotiedot ja teillä tietämättömillä liikkuvat koneet – ei ihmekään että yrittäjän hermoja kiristää. Kalustonhallinta on pakollinen paha, jonka sudenkuopat koituvat helposti kukkarolle kalliiksi. Entäs jos antaisit meidän tehdä siitä stressitöntä? Se kannattaa, sillä tehokas kalustonhallinta tarkoittaa myös tehokasta liiketoimintaa. Kihon kalustonhallinta on suunniteltu poistamaan päänsäryt ja vapauttamaan aikaa, jotta sinä voit keskittyä oikeisiin töihin.

Tiedätkö missä pienkalustosi pyörii?

Kentältä olemme kuulleet, että pienkaluston paikantamiseen tuhraantuu helposti tunteja. Oli kyseessä sitten peräkärry tai porakone, usein kaluston liikkeet eivät kirjaudu muualle kuin niitä käyttävien päihin. Mutta mitäs jos loputtomien soittokierrosten sijaan näkisit puhelimesi näytöltä kertavilauksella missä kalustosi menee ja mitä sillä tehdään?

Kihon avulla seuraat pienkalustoasi reaaliajassa. Näet kalustosi sijainnit, ennakoit siirrot ja kohdistat kaluston sujuvasti projekteihin. Aikasi ei enää tuhraannu turhiin selvityshommiin, vaan voit käyttää sen laskutettavaan työhön. 

Seuraathan myös kalustosi siirtymä-, lastaus- ja vaihtoaikoja?

Parin tunnin heitto tuntiseurannassa kuulostaa ehkä pieneltä, mutta todellisuudessa se tekee jopa tuhansien eurojen miinuksen kuukausilaskutukseen. Kuljetustyön seuranta paljastaa usein, että laskutettavaa työaikaa valuu hukkaan. Esimerkiksi työmaalle saapumisen ja työn aloittamisen väliin jäävä kirjaamaton hukka-aika on helposti minimoitavissa. Kihon mobiilisovellus kulkee kätevästi työntekijän taskussa ja kirjaa laskutettavat tunnit ja työt oikein. 

Kaahataanko kalustollasi?

Moottoritiellä kaahaa oman elämänsä kimiräikkösiä, joka vähät välittää turvaväleistä tai nopeusrajoituksista. Jos auton kyljessä sattuu olemaan yrityksesi logo, kuljettaja vaarantaa yleisen turvallisuuden lisäksi myös yrityksesi maineen. Kaahailut nimittäin tallentuvat helposti videolle, ja ennen kuin huomaatkaan, sitä on jaettu somessa tuhansia kertoja. Kihon ajotavanseuranta pitää silmällä nopeusrajoituksia, turvavälejä ja taloudellista ajotapaa. Se pitää kuljettajasi ja muut tielläliikkujat turvassa – ja varmistaa, että yrityksesi ei ole seuraavan somemyrskyn silmässä.

Sähköinen ajopäiväkirja kirjaa kilometrit just eikä melkein

Paperi on yksi ihmiskunnan suurimmista keksinnöistä, mutta auttamatta vanhentunut tapa seurata kalustosi liikkeitä. Kehitys kehittyy ja sähköiseen ajopäiväkirjaan siirtyminen on jo minimivaatimus modernille kalustonhallinnalle. Kiholla ajot kirjautuvat automaattisesti GPS:n avulla ja kilometrit ja tunnit ovat ylhäällä täsmälleen oikein. Järjestelmä oppii erottamaan omat ajot työajoista ja muodostaa automaattiset raportit. Sinä voit heittää hyvästit paperilappujen pläräämiselle ja työntekijöidesi työpäivät helpottuvat, kun he voivat keskittyä olennaiseen ajomatkojen muistelun sijaan.

Kiho vapauttaa aikaasi pitämällä kaluston ja työnhallinnan tiedot yhdessä helppokäyttöisessä sovelluksessa. Kotimainen, markkinoiden edistyneimpää paikkatietoa käyttävä palvelumme on täysin räätälöitävissä kaikkiin yrityksesi kaluston- ja työnhallinnan tarpeisiin.