Työajanseuranta

Kenttäväki karsastaa kyttäämistä, sinä tuntilappujen tulkintaa. 
Me kehitimme työajanseurannan molempien makuun.
Ota yhteyttä
Mobiilisovellus
Sijaintitieto
Tilanneseuranta

Mobiili työajanseuranta tekijöille

Hävettävän helppoa ja huoletonta

Kiho Työajanseuranta kulkee mobiilisovelluksena tekijöidesi taskussa ja kirjaa tunnit kahdella klikkauksella - yhdellä sisään ja toisella ulos. Tunnit kirjautuvat reaaliajassa ja työaikapankki pysyy ajan tasalla. Jos haluatte hifistellä, voi tehdyt työt kirjata vaikka asiakkaan tai työmaan mukaan. Sinä näet tekijöittesi tilanteet reaaliajassa ja voit suunnitella työnjaon tehokkaaksi ja tuottavaksi.

Työajanseuranta

Kiho Työajanseuranta helpottaa niin yrittäjien, esimiesten kuin työntekijöiden arkea. Tekijät näkevät tunnit ja kertyneet lisät mobiilisovelluksestaan ja heille voidaan antaa oikeus merkata itselleen korvauksia, kuten päivärahoja. Kunkin yrityksen Kiho-ympäristö räätälöidään yrityskohtaisesti laskemaan lisät ja huomioimaan pyöristykset yrityksesi pelisääntöjen mukaisesti. Työaikatiedot voidaan siirtää sähköisesti yleisimpiin suomalaisiin taloushallintojärjestelmiin palkanlaskentaa varten. Järjestelmä tuottaa myös palkkaraportit sekä verottajan vaatimat työmaaraportit.

Työajanseuranta pähkinänkuoressa

Toimii laitteella kuin laitteella

Voit käyttää Kiho Työajanseuranta -palvelua älypuhelimilla, tableteilla tai tietokoneilla. Voit myös luoda tablet-laitteesta kiinteän työaikapäätteen toimipisteeseesi.

Helppoa kuin heinänteko!

Yhdellä napilla sisään ja toisella ulos - tunnit kirjautuvat automaattisesti. Jos haluat hifistellä, voit määrittää kirjaukset tehtäväksi palkkalajin, asiakkaan, työmaan tai kustannuspaikan tarkkuudella.

Tiedä missä mennään

Verkkopalvelun tilanneseuranta kertoo kirjausten reaaliaikaisen tilanteen. Työaika- ja liukumapankki on aina ajan tasalla ja kertoo, kun tekijöittesi on aika ottaa iisimmin.

Hyödynnä sijaintitietoa

Saat halutessasi ilmoituksen mikäli työaikakirjaus ei tapahdu määritetyllä alueella, esimerkiksi koneen tai työmaan lähistöllä.

Monipuoliset räätälöinnit

Työaikakirjausten pyöristykset, hyväksyntäsäännöt ja muokkausoikeudet räätälöidään yrityksesi pelisääntöjen mukaisesti. Muutoshistoria tallentuu automaattisesti ja voit aina erottaa reaaliaikaiset kirjaukset  jälkeenpäin muokatuista.

Kehitä kannattavuutta

Ovatko asiakkuudet kannattavia ja onko työtehtävät jaettu tasaisesti? Kiho Työajanseurannan avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä yrityksesi kannattavuuden kehittämiseksi.

Automaattiset lisien laskennat

Kiho Työajanseuranta laskee ilta-, yö,- viikonloppu-, viikko- ja jaksoylityökertymät puolestasi.

Hyödynnä rajapinnat ja integraatiot

Kihossa kerätyt työaikatiedot voidaan siirtää palkanlaskentaa varten yleisimpiin Suomessa käytettäviin taloushallintojärjestelmiin.
Mikäli toimit työmaan pääurakoitsijana, voit luoda Kihon avulla Ilmoitin.fi palveluun ladattavan siirtotiedoston.
Lue lisää rajapinnoista

Näin Kiho Työajanseuranta toimii käytännössä

Katso videolta kuinka palvelu toimii käytännössä.

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram