POWERBI_singleAsset 2POWERBIAsset 1Asset 1


Mastercom – Kiho

mobiili työajanseuranta kiho

Helppo
työajan kirjaaminen

Tee työajan kirjaus helposti älypuhelimella tai tietokoneella, voit halutessasi kirjata työn asiakkaan tai kustannuspaikan alle.

Reaaliaikainen
työajanseuranta

Verkkopalvelun liveseuranta näyttää kirjausten tilanteen. Työntekijän työaika- tai liukumapankki on aina ajan tasalla

Automatisoidut
raportit

Työaikaraporteista saat palkanlaskentatiedot automatisoiduilla ilta-, yö- ja viikonloppulisillä. Aineisto voidaan viedä rajapintojen kautta palkanlaskentaohjelmistoihin.

Monipuoliset työajankirjausmahdollisuudet

Kihon Työajanseurantaan voi kirjautua verkkoselaimella, Kiho Android-sovelluksella tai ajoneuvopaikantimella. NFC:llä varustetusta puhelimesta voi tehdä helposti kirjautumispäätteen lataamalla siihen Kiho Työaikapääte -sovelluksen.

Työaikaa voidaan erotella asiakkaittain, kustannuspaikoittain ja palkkalajeittain jo kirjausvaiheessa. Päättyvälle kirjaukselle voidaan antaa selite ja merkata työhön kuuluneet tuotteet sekä korvaukset. Kirjaukset tapahtuvat aina reaaliajassa ja niiden paikkansapitävyys voidaan varmistaa paikkatiedon perusteella.

 

Seuraa ja hyväksy reaaliajassa

Työntekijöiden kirjautumisia voi seurata verkkopalvelun liveseurannassa. Reaaliaikainen seuranta näyttää kirjautumisajan, asiakkaan, kustannuspaikan, ajoneuvon ja kirjautumisosoitteen. Liveseurannasta on mahdollista selata kirjautumishistoriaa, selitteitä ja kirjata työntekijä ulos töistä mikäli kirjautuminen on unohtunut.

Monipuolinen muokkaus ja hyväksyntänäkymä mahdollistaa lomien yms. manuaalisesti kirjattavien asioiden lisäämisen helposti. Näkymästä käy myös selkeästi ilmi työntekijän työaikapankin tai liukumapankin saldo ja muutoshistoria.

 

paras paikannus työajanseuranta telematiikka tyytyväisyystakuu

Tilaa esittely!

Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi! Esittelemme Työajanseurannan sinulle paikan päällä tai etäyhteydellä!

Ota yhteyttä

 

Ilta- yö- ja ylityölisät automaattisesti

Työaikaprofiileihin on mahdollista automatisoida:

  • Ilta-, yö- yms. vuorolisät
  • Ylityöt
  • Viikonloppu-, sunnuntai- ja arkipyhälisät

Työajanseurantapalvelun käyttöönoton yhteydessä määritämme TES:in mukaiset säännökset valmiiksi puolestasi, näin saat palkanlaskenta-aineiston TES-tulkittuna käyttöösi.
 

Työajanseurannan raportit ja siirto palkanlaskentaan

Työaikakirjanpito on helposti saatavilla asiakkaittain, kustannuspaikoittan ja palkkalajeittain. Työajat saa ulos murtolukuina tai tunteina ja minuutteina. CSV-vienti mahdollistaa raporttien jatkokäsittelyn esimerkiksi Excelissä.

Hyväksytty palkka-aineisto voidaan viedä suoraan palkanlaskentaan rajapinnan yli. Palvelusta saa myös tehtyä suoraan verottajan vaatimat työmaaraportit. Valmiiden raporttien lisäksi palvelussa voi helposti luoda myös omiin tarpeisiin sopivia raportteja.

 

Varaa aika esittelyyn!

Esittelemme Työajanseuranta-palvelun sinulle joko paikan päällä tai etäyhteydellä!

Ota yhteyttäKirjaudu Kiho-järjestelmään