Työajanseuranta

Työajanseuranta on olennainen osa Kihon palvelua. Se tekee työnkirjauksista ja niiden seuraamisesta helppoa ja kokonaisvaltaista. Työntekijät voivat tehdä kirjaukset ajasta ja paikasta riippumatta mobiilissa tai pöytäkoneella. Sinä työnjohdossa tiedät projektien kokonaisnäkymän tässä ja nyt.

Kiho Työajanseuranta -palvelun tärkeimmät ominaisuudet

Helppo työajan kirjaaminen

Työntekijänä voit tehdä työajan kirjaukset älypuhelimella tai tietokoneella vain parilla painalluksella. Voit halutessasi kirjata työn asiakkaan tai kustannuspaikan alle.

Reaaliaikainen työajanseuranta

Työnantajana tiedät aina, missä mennään. Verkkopalvelun liveseuranta näyttää kirjausten tilanteen. Työntekijän työaika- tai liukumapankki on aina ajan tasalla.

Automatisoidut raportit

Taloushallintosi helpottuu, sillä saat työaikaraporteista palkanlaskentatiedot automatisoiduilla ilta-, yö- ja viikonloppulisillä.

Katso videolta, miten helppoa Kiho työajanseurantasovelluksen käyttö on. Helpoimmillaan sinun tarvitsee muistaa kirjautua vihreällä napilla töihin ja punaisella töistä pois!

Työajanseurantasovellus on helppokäyttöinen työntekijöillesi, ja työnjohdolle korvaamaton apu työmaan talouden seurannassa. 

Työajanseuranta mahdollistaa työmaiden johtamisen paremman tiedon valossa

Työajanseurantasovellus on työnjohdolle korvaamaton apu työmaiden kokonaishallintaan. Aikaasi ei enää kulu tuntikirjausten tulkintaan papereista ja pikaviestimistä, sillä näet kaikki tärkeimmät tiedot yhdestä sovelluksesta.

Työajanseurannan suurin hyöty on se, että voit kehittää liiketoimintaasi tarkemman tiedon perusteella. Kun tiedät, jakautuvatko työtunnit oikeille projekteille, ovatko asiakkuudet kannattavia ja onko työtehtävät jaettu tasaisesti, voit tehdä tarkkaan tietoon perustuvia ratkaisuja.

“Kihon työajanseuranta on muokannut meidän firman arkea kyllä yllättävän paljon. Ei ole tarvinnut enää lippu-lappuja tuntiseurannassa käyttää, se tulee automaattisesti sähköisesti. Nähdään kaikki koneiden ja autojen sijainnit kartalla.” Topi Seppälä, Aatsin Kone Oy

Työajanseuranta helpottaa työntekijöiden tuntikirjauksia

Muisteletko tuntikirjaukset paperille päivän tai viikon päätteeksi? Työajanseurantasovelluksen ansiosta voit hyvästellä tuntien muistelun sinne päin!

Sovelluksessa voit tehdä tuntikirjaukset saman tien, ajasta ja paikasta riippumatta. Sinun ei tarvitse enää muistella päivän tai viikon päätteeksi tuntikirjauksia, joiden tekemisestä on kulunut jo aikaa. Tämän ansiosta tietosi menevät palkanlaskentaasi täsmälleen oikein, kun olet kirjannut tiedot minuutilleen sovelluksen kautta.

Mitä Kihon työajanseuranta sisältää?

Monipuoliset kirjausmahdollisuudet kaikilla laitteilla

Kihon Työajanseurantaan voi kirjautua verkkoselaimella, Kiho Android-sovelluksella tai ajoneuvopaikantimella. NFC:llä varustetusta puhelimesta voi tehdä helposti kirjautumispäätteen lataamalla siihen Kiho Työaikapääte -sovelluksen.

Työaikaa voidaan erotella asiakkaittain, kustannuspaikoittain ja palkkalajeittain jo kirjausvaiheessa. Päättyvälle kirjaukselle voidaan antaa selite ja merkata työhön kuuluneet tuotteet sekä korvaukset. Kirjaukset tapahtuvat aina reaaliajassa ja niiden paikkansapitävyys voidaan varmistaa paikkatiedon perusteella.

Seuraa ja hyväksy kirjauksia reaaliajassa

Voit seurata työntekijöiden kirjautumisia verkkopalvelun liveseurannassa. Reaaliaikainen seuranta näyttää kirjautumisajan, asiakkaan, kustannuspaikan, ajoneuvon ja kirjautumisosoitteen. Liveseurannasta on mahdollista selata kirjautumishistoriaa, selitteitä ja kirjata työntekijä ulos töistä mikäli kirjautuminen on unohtunut.

Monipuolinen muokkaus ja hyväksyntänäkymä mahdollistaa lomien yms. manuaalisesti kirjattavien asioiden lisäämisen helposti. Näkymästä käy myös selkeästi ilmi työntekijän työaikapankin tai liukumapankin saldo ja muutoshistoria.

Ilta- yö- ja ylityölisät automaattisesti

Työaikaprofiileihin on mahdollista automatisoida:

  • Ilta-, yö- yms. vuorolisät
  • Viikonloppu-, sunnuntai- ja arkipyhälisät
  • Vuorokausiylityöt ja jaksoylityöt

Työajanseurantapalvelun käyttöönoton yhteydessä määritämme yllämainittujen lisien TES:in mukaiset säännökset valmiiksi puolestasi, jolloin saat palkanlaskenta-aineiston TES-tulkittuna käyttöösi.

Saat työajanseurannan raportit ja siirrot palkanlaskentaan

Työaikakirjanpito on helposti saatavilla asiakkaittain, kustannuspaikoittan ja palkkalajeittain. Työajat saa ulos murtolukuina tai tunteina ja minuutteina. CSV-vienti mahdollistaa raporttien jatkokäsittelyn esimerkiksi Excelissä.

Hyväksytty palkka-aineisto voidaan viedä suoraan palkanlaskentaan rajapinnan yli. Palvelusta saa myös tehtyä suoraan verottajan vaatimat työmaaraportit. Valmiiden raporttien lisäksi palvelussa voi helposti luoda myös omiin tarpeisiin sopivia raportteja.

Kiholta saat kotimaista ja henkilökohtaista palvelua

Kiho Työajanseuranta on suomalainen sovellus, jonka kaikki kehitystyö tehdään kotimaassa Kihon Kuopion toimipisteessä. Korkea tietoturva on tärkeimpiä periaatteitamme, emmekä luovuta asiakkaidemme dataa kolmansille osapuolille ilman heidän nimenomaista suostumustaan.

Asiakaspalvelumme on aina yhden soiton päässä!

Seuraa ja hyväksy kirjauksia reaaliajassa

Me varmistamme henkilökohtaisesti, että saat parhaan hyödyn irti uudesta työajanseurannan järjestelmästäsi. Saat projektin alussa nimetyn yhteyshenkilön, joka opastaa työntekijäsi käyttämään sovellusta. Kihon käyttöönotto on yhtä helppoa kuin älypuhelimella soittaminen.

Tutustu Kihon käyttöönoton viiteen vaiheeseen

Lue myös:

Työajanseuranta – pakollinen paha vai johtamisen väline

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.