Puunkorjuu

Puunkorjuualan tehokas työkalu

Kiho tarjoaa puunkorjuualalle parhaat palvelut auto- ja konekaluston hallintaan sekä metsäkoneenkuljettajien työajanseurantaan.

Työajanseuranta helposti mobiililaitteilla

Kiho on helppo tapa todellisen työajan seuraamiseen, vaikkapa leimikon tarkkuudella. Kirjaukset tehdään mobiililaitteilla paikkatietoa hyödyntäen. Järjestelmä ilmoittaa mikäli kirjaus ei tapahdu määritetyllä alueella, esimerkiksi koneen lähistöllä. Kiholla myös merkkaat helposti rungot ja motit kullekin työpäivälle.

Metsäkoneenkuljettajat ja työnjohtajat voivat seurata työtuntien kertymistä reaaliajassa. Kiho muodostaa työaikakirjauksista palkka-aineiston ja huomioi korvaukset ja lisät. Palkka-aineisto siirtyy myös saumattomasti suoraan yleisimpiin palkanlaskentaohjelmistoihin.

Kaikki palvelut samassa mobiilisovelluksessa

autot ja muu kalusto samalla kartalla
sähköinen ajopäiväkirja
reitit ja käynnistysaikatiedot
huolto- ja katsastusmuistutukset
Webaston etäkäynnistys
akun jännitteen valvonta

Hyödyt

aloitus- ja lopetusajan
matkan ja reitin
mahdolliset tuotekirjaukset
työn suorittajan sekä ajoneuvon tiedot
Kiho on ollut helppo ja vaivaton käyttää . En ollut ennen tätä työtä käyttänyt vastaavia palveluita mutta  Kiho oli nopea oppia, se on kyllä niin selkeäksi tehty. Käyn usein mobiilisovelluksella tarkistamassa että olen muistanut kirjautua sisään ja merkata korvaukset. Ja jos olen unohtanut jotain, on tietoja helppo muokata. Kun työautokin on liitetty palveluun voin katsoa paljonko kilometrejä on kertynyt ja tarvittaessa tarkistaa  työaikakirjauksia auton reittihistorian perusteella.
Laura Huovinen, metsäkoneenkuljettaja, Finnharvest Oy 
Katso kaikki referenssit

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram