Ominaisuudet

Työajanseuranta

Kiho Työajanseuranta on helppo ratkaisu työaikojen kirjaukseen ja se toimii mobiilisovelluksella ja tietokoneella.

Työajanseuranta helpottaa niin yrittäjien, esihenkilöiden kuin työntekijöiden arkea. Tekijät näkevät tunnit ja kertyneet lisät mobiilisovelluksestaan ja heille voidaan antaa oikeus merkata itselleen korvauksia, kuten päivärahoja. Työajanseuranta vaatii vain käyttöönoton, jolloin yrityksen Kiho-ympäristö räätälöidään yrityskohtaisesti laskemaan lisät ja huomioimaan pyöristykset yrityksesi pelisääntöjen mukaisesti. Lakisääteinen työajanseuranta ei paljoa helpommaksi voi enää muuttua. Ominaisuus on osa Kiho Tekijät -ratkaisua.

Tutustu Kiho Tekijät -ratkaisuun

Työaikakirjaukset

Työaikakirjauksia tehdään Kiho mobiilisovelluksella tai selainversiolla. Vihreällä sisään, keltaisella tauolle ja punaisella ulos.

Työaika- ja työtehtäväkirjauksia pystyy myös muokkaamaan ja tarkastelemaan Kihossa, jonka jälkeen ne lukitaan. Silloin päivän kirjaukset on varmistettu olevan oikein eli ne ovat valmiita laskutettavaksi ja palkanmaksuun. Muokkaus- ja lukitsemisoikeuden voi myös määrätä vain tietyille ihmisille, jotka ovat vastuussa työajanseurannasta. Kiho laskee automaattisesti määritetyt ilta-, yö,- viikonloppu-, viikko- ja jaksoylityökertymät.

Kihon tilanneseuranta kertoo kirjausten reaaliaikaisen tilanteen, ja esimies saa halutessaan ilmoituksen mikäli työaikakirjauksia ei tapahdu määritetyllä alueella, esimerkiksi koneen tai työmaan lähistöllä. Silloin myös työaikakirjausten viivettä on helpompi hallita. Tämä ominaisuus auttaa hallitsemaan viiveitä ja varmistamaan, että laskutettavat tunnit ovat oikein, kun kirjaukset tehdään ajallaan.

Siirrä työtunnit, työtehtävät ja työajot automaattisesti myyntilaskulle

Kiho Tekijät -sovelluksen avulla siirrät kentältä kerättävän työaika-, tehtävä- ja paikannustiedon helposti laskuiksi sähköisiin järjestelmiin. Laskutusaineisto on kerätty automaattisesti aiemmin määritettyjen arvojen mukaan. Kiho on myös integroitavissa kaikkiin yleisimpiin taloushallinnan järjestelmiin, mikä tehostaa laskutusta merkittävästi.

Kaikki laskutukseen tarvittava tieto on välittömästi työn suorittamisen jälkeen käytettävissä, ja laskutuksen voi hoitaa halutessaan välittömästi jo kännykällä. Tehokkaalla laskutuksella yritys voi parantaa kassatilannettaan jopa kuukauden liikevaihdon verran.

Automaattiset TES:in mukaiset palkka-aineistot

Kiho muodostaa kirjattujen töiden ja työaikojen mukaan automaattisesti myös työntekijöiden palkka-aineiston, joka yksinkertaistaa ja automatisoi palkanlaskentaprosessin. Tämä vähentää manuaalista työtä ja varmistaa, että palkat maksetaan ajallaan ja oikein. Ominaisuus on erityisen hyödyllinen yrityksille, joilla on paljon työntekijöitä ja monimutkaisia palkkarakenteita.

Sen vuoksi Kihoon on sisäänrakennettu palkka-aineiston muodostusta varten myös työehtosopimuksen tulkinta, joka auttaa yrityksiä varmistamaan, että ne noudattavat kaikkia työehtosopimuksen määräyksiä ja sääntöjä palkkojen suhteen. Tämä vähentää lakisääteisten rikkomusten riskiä ja auttaa yrityksiä varmistamaan, että ne toimivat lain mukaisesti.

Täysin sähköinen työajanseuranta

Kihon työajanseurannan avulla hoidat yrityksesi työnseurannan ja -hallinnan aina suunnittelusta laskutukseen asti. Se tarkoittaa sitä, että työpäivään ei kuulu enää vanhojen kirjanpitolappujen tulkitsemista, hanskalokeroista tiedon etsimistä ja töiden perään soittelua. Kaikki tieto on Kihon avulla yhdessä paikassa, joka tehostaa merkittävästi liikkuvan työn tekemistä, jossa töiden kirjaaminen on pakollinen paha.

Kiho Tekijät avulla siirrät kentältä kerättävän työaika-, tehtävä- ja paikannustiedon helposti laskuiksi sähköisiin järjestelmiin.

Tutustu Kiho Tekijät -palveluun