UI/UX Designer – taidatko Tekijöiden tukemisen?


We champion doers! Kiholla sekä asiakkaat että oma poppoo ovat Tekijöitä isolla teellä. KihoCrew etsii nyt joukkojensa jatkoksi intohimoista UI/UX Designeria, joka auttaa kehittämään Kihon kalustokeskeisen kenttätyönhallinnan sovellusta käytettävyyden kärkikastiin sekä verkossa että mobiilissa.

Mitä toivomme sinulta?

  • vahva UI/UX -portfolio, erityisesti sovellussuunnittelusta (web/Android/iOS)
  • hanskaat prototypoinnin ja Figman käytön
  • pystyt kehittämään ja hallitsemaan kokonaiskuvaa Design Systemin avulla
  • kommunikoit sujuvasti niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa, tarvittaessa myös englanniksi
  • kokemusta, tai vähintäänkin kiinnostusta, käyttäjätutkimuksesta ja käytettävyystestauksesta
  • osaat ottaa myös saavutettavuuden huomioon
  • työtapasi täsmää Kihon arvoihin (suoraselkäisyys, rohkeus, resurssiviisaus)

Tuotekehityksemme koostuu kahdesta koodaritiimistä. Työskentelet näiden tiimien välimaastossa yhdessä tuotepäälliköiden ja toisen suunnittelijan kanssa. Meille tärkeää onkin, että itsenäisen työskentelyn lisäksi myös yhteistyössä operointi onnistuu sinulta sujuvasti. Päivän päätteeksi etsimme ihmistä, joka sopii juuri Kiholle.

Sovellutko joukkoon?

Erinomaista – meillä on sinulle vakituinen pesti kalustokeskeisen kenttätyönhallinnan käyttäjäkokemuksen parantamisen parissa. Kuukausipalkkasi asettuu 4100-4800 €:n välille riippuen siitä, mitä tuot pöytään. Pakettiin kuuluvat myös mm. lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietu, mahdollisuus työsuhdepyörään, henkilökohtainen koulutusbudjetti sekä laaja sairauskuluvakuutus. Käytössäsi ovat parhaaksi todetut työvälineet, halutessasi työaikasi on liukuva ja töitä voit tehdä joko etänä tai toimistoillamme Kuopiossa, Tampereella ja Jyväskylässä. Tapaamme työkavereita säännöllisesti myös livenä, tiimit virkistäytyvät vuosittain, ja kokoonnumme koko porukalla yhteen Kihopäivien merkeissä kolmesti vuodessa.

Mallataanko paikkaa sinulle? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry(at)kiho.fi 18.04.2024 mennessä. Haastattelemme potentiaalisia työkavereita jo hakuaikana!  Jos jokin jäi askarruttamaan, lisätietoja antaa CTO Henri “Heke” Hartikainen 02.04.2024 klo 12:00-14:00 puhelinnumerossa +358 50 5946 915.


Kiho Oy

Kiho Oy on teknologiayritys, jonka palveluiden avulla liikkuvaa työtä tekevät yritykset voivat digitalisoida työnohjausta, laskutusta ja ajoneuvojen hallintaa. Kihon SaaS-palvelut auttavat yrityksiä tekemään kenttätyötä tehokkaammin sekä hallitsemaan ajoneuvoja ja muuta kalustoa helpommin. Palvelut muodostuvat kahdesta kokonaisuudesta, Kiho Tekijät ja Kiho Kalusto, jotka toimivat saumattomasti yhteen samassa verkkopalvelussa sekä mobiilisovelluksessa. 

Kiho Oy on reilun neljänkymmenen työntekijän kasvuyritys. Palvelemme kotimaassa jo yli 1500:a yritystä ja määränpäämme on maailman valloitus. Kiholaisille tärkeintä on olla tekijöiden puolella ja rakentaa teknologian avulla maailmaa, jossa tekeminen on mahdollista myös tulevaisuudessa.

Pidämme kunnia-asiana sitä, että meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä ja ihmisen on hyvä olla töissä. Keväällä 2023 Great Place To Work -yrityskulttuuritutkimus nosti meidät sarjassamme Suomen Parhaiden työpaikkojen joukkoon sijalle 12.