Taloushallinnon supersankariksi haluava, oletko valmis vetämään yllesi KihoCrew -viitan?


Etsimme dollarivahtitiimiimme taloushallinnon koukeroista kiinnostunutta reskontranhoitajaa!

Taloushallinnon kesätyöntekijänä työskentelet hallintotiimin jäsenenä ja palvelet Kihon asiakkaita alusta loppuun reippaalla asenteella. Reskontranhoitajana olet roolissasi asiantuntija, joka vastaa sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden palvelupyyntöihin.

Ketä etsimme?

Emme tuijota tutkintotodistusta eikä sinun tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, vaan olet etsimämme tyyppi, jos: 

  • Olet kiinnostunut osto- ja myyntireskontran hoidosta sekä laskutuksesta ja haaveilet urasta taloushallinnon ihmeellisessä maailmassa
  • Olet huolellinen etkä pelkää työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä 
  • Olet motivoitunut oppimaan uutta
  • Tietotekniset taitosi ovat hyvät, erityisesti Excel/Google Sheet osaaminen on välttämätöntä
  • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • Olet tiimipelaaja ja sinulla on hyvät viestintätaidot
  • Sinulla on kokemusta maksuliikenteen hoidosta, mutta asenne ja halu oppia ratkaisee

Bonuspisteitä saat, jos:

  • Sinulla on aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja Salesforcen ja Netvisorin käytöstä

Meillä työskentelet pääosin suomeksi, mutta toivomme että pärjäisit tilanteen niin vaatiessa myös englanniksi. 

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on määräaikainen elokuun 2023 loppuun asti ja alkaa huhtikuun aikana. Työsuhteen jatko on mahdollinen tilanteen ja tarpeen mukaan. Työaika on 37,5 h/vko ja säännöllinen työaikasi on 8-16. Työpaikkasi sijaitsee Kihon uusissa toimitiloissa Kuopion Matkakeskuksessa. Kun olet päässyt tekemisen makuun, saat työskennellä vapaasti myös etänä. 

Homma hanskassa? Hienoa! Me tarjoamme mahdollisuuden kasvattaa asiantuntijuutta kannustavan tiimin kanssa, mielenkiintoisten asiakkuuksien ja toimialojen parissa. Tarjoamme sinulle hyvät työkalut työsi tekemiseen sekä juuri sinulle räätälöidyn perehdytyksen työtehtävään.

Palkkaakin tästä lystistä maksetaan, sovitaan se sitten kokemuksesi ja osaamisesi perusteella kohdilleen. Pakettiin kuuluvat myös ePassi-lounas ja virike-etu, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Sokerina pohjalla planeetan parhaat työkaverit ja ihan kihona työajalla(kin) tapahtuvia aktiviteetteja!

Pidämme kunnia-asiana sitä, että jokainen saa olla aidosti oma itsensä ja meillä ihmisen on aidosti hyvä olla töissä. Eikä vain omasta mielestämme vaan ihan tutkitusti! Olemme saaneet Great Place to Work -sertifikaatin kolme vuotta peräkkäin! Kulttuuria luomme kaikki yhdessä ja arvostamme toistemme mielipiteitä. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että meillä jokainen pääsee kehittämään ja kehittymään juuri itselleen sopivalla tavalla. Meillä tulet kuulluksi!

Että eikun hakemus ja CV osoitteeseen rekry(at)kiho.fi viimeistään 28.2.2023. 

PSST: Haastattelemme jo haun aikana, joten kannattaa olla nopea! 

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja antaa tiistaisin varatoimitusjohtajamme Mia Pyykönen (mia(at)kiho.fi / 044 2309190) klo 13-16. Ilmoitamme kaikille hakijoille, kun rekrytointiprosessi on saatu kokonaisuudessaan päätökseen.