Sinä monessa marinoitu Full Stack Developer – haluatko rakentaa resurssiviisaampaa maailmaa KihoCrew:n kanssa?


Rakennamme maailman parasta kaluston ja kenttätyön hallinta-alustaa, joka voidaan saumattomasti integroida alan innovatiivisimpiin ratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme tehostamaan resurssiensa käyttöä ja etsimmekin kokenutta koodaria vahvistamaan tiimiämme.

Full Stack Developerina työskentelet osana tuotekehitystiimiämme ja kehität niin featureja kuin kokonaisarkkitehtuuriakin. Tarjoamme sinulle vapautta ja vastuuta, joten kun pääset vauhtiin, saat varmasti vaikuttaa työnkuvaasi. Meillä on aito intohimo viedä työtämme eteenpäin koodillisesti ja kulttuurillisesti, joten tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä luomaan momentumia tuotekehitykseen – ja koko yritykseen! 

Tuotekehityksemme koostuu useammasta pienemmästä koodaritiimistä. Omassa tulevassa tiimissäsi työskentelee koodari-tiiminvetäjä ja neljä muuta kokeneempaa kehittäjää.  Hommat ovat hoituneet viime vuosina varsin hybridisti, joten sijainnillasi ei siis ole väliä, mutta kenties kiinnostaa kuulla että tällä hetkellä kaikki tiimisi jäsenet työskentelevät Kuopiossa. 

Ketä etsimme?

Emme tuijota tutkintotodistusta, vaan olet etsimämme tyyppi, jos:

  • sinulla on useampi vuosi työkokemusta backend-puolen kehittämisestä PHP:lla
  • tunnet hyvin jonkin moderneista PHP backend frameworkeista, esim. Laravel, Symfony
  • olet valmis taistelemaan legacy koodin kanssa ja sinulta löytyy siihen tarvittavat lääkkeet 
  • kykenet implementoimaan hyviä käytäntöjä myös vanhemman koodin parissa ja poistamaan teknistä velkaa
  • sinulta löytyy JavaScript- ja TypeScript-osaamista
  • pystyt toteuttamaan käyttöliittymiä designereiden leiskojen pohjalta
  • sinulla on ymmärrystä sovelluskehittämisen toimintamalleista yleisesti ja tiedät, mitä laadukas tekeminen on
  • kohtaat ihmisiä ja asioita uteliaisuudella ja tuet omalla esimerkilläsi positiivista, avointa ja turvallista keskustelukulttuuria

Bonuspisteitä saat, jos:

  • olet työhistoriassa, harrastuksena tai koulussa perehtynyt React Nativen käyttöön
  • tulet hyvin toimeen asiakasrajapinnassa ja et pelkää mennä etämiittiin kunnioitusta herättävien asiakasyritysten kanssa 

Homma hanskassa? Hienoa! 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen pestin, jossa pääset maailmanvalloitusmatkalle kovaa vauhtia kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen kanssa. Töissä meillä ei tarvitse asua, eikä henkilökunnan jatkuvasti joustaa. Meille on se ja sama, teetkö työsi kalsarit jalassa kotisohvalla vai bikineissä Balilla – halutessasi saat toki työpisteen toimistollekin. Niitä löytyy tällä hetkellä Kuopiosta, Tampereelta ja Jyväskylästä. 

Tarjoamme vapauden tehdä työtä justiinsa niin kuin sinulle sopii, mutta odotamme myös, että valmista tulee annettujen raamien sisällä. Palkkaakin tästä lystistä maksetaan, mietitään se sitten yhdessä kohdilleen. Pohjavaatimuksia vastaava tekijä voi odottaa palkkapussiin täytettä 4000:n euron edestä. Jos pystyt lyömään pelipöytään enemmän ässiä, voidaan panoksiakin toki korottaa. Lisäksi pakettiin kuuluvat kulttuuri- ja liikuntaetu, laaja sairaskuluvakuutus ja sokerina pohjalla planeetan parhaat työkaverit ja lautapeli-iltamat. Liikkumaan ja kouluttautumaan pääsee myös työajalla!

Pidämme kunnia-asiana sitä, että jokainen saa olla aidosti oma itsensä ja meillä ihmisen on aidosti hyvä olla töissä. Eikä vain omasta mielestämme vaan ihan tutkitusti! Olemme saaneet Great Place to Work -sertifikaatin kolme vuotta peräkkäin! Kulttuuria luomme kaikki yhdessä ja arvostamme toistemme mielipiteitä. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että meillä jokainen pääsee kehittämään ja kehittymään juuri itselleen sopivalla tavalla. Meillä tulet kuulluksi!

Rekryprosessimme on simppeli ja rento, ihan niin kuin mekin! Se menee seuraavasti: 

1. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@kiho.fi . Teknistä osaamistasi on helpoin kartoittaa, jos saamme nähdä koodiasi (esim. Githubista)!

2. Jos perusspeksit mätsäävät, kutsumme sinut juttutuokiolle CTO:mme Henri Heke Hartikaisen kanssa, jotta pääsemme tutustumaan puolin ja toisin.

3. Lopuksi järkätään rupattelusessio tulevan tiimisi kanssa. Olemme äärimmäisen avoimia, joten kysy mitä vaan, me vastaamme!

Työt odottavat jo tekijäänsä, joten kannattaa olla nopea! Haastattelemme jo haun aikana ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Että eipä sitten muuta kuin hakemusta sisään, ja jos jokin askarruttaa kysy Hekeltä (heke@kiho.fi)!