Poweria pohjoisesta: Kiho ja Visman M2 yhteistyöhön!


Kiho ja Suomen tutkitusti tunnetuin matkalaskuohjelma M2 yhdistävät voimansa. Osuvasti auton ratissa alkaneen yhteistyön tarkoitus on tarjota asiakkaille maailman mutkattomin tapa hoitaa kulu- ja matkalaskut. 

“Matkalla Ouluun sain etiäisen että Vismalle kannattaisi soitella yhteistyökuviosta. Meillä on järjestelmä, joka kerää ajotiedot automaattisesti ja heillä ohjelmisto, joka käsittelee matkalaskut, joten saman asian äärellä ollaan. Sain puhelimen päähän M2:n tuotepäällikön Jani Vertasen, ja meillä synkkasi samantien”, kertoo Kihon perustaja Antti Koponen

“Näimme Antin kanssa heti yhteistyön potentiaalin molempien asiakkaille ja suuremmassa mittakaavassa myös yhteiskunnalle. Integraatio antaa työntekijöille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen eikä esimerkiksi kilometrikorvaushärdelliin ja tuo työnantajalle läpinäkyvyyttä prosesseihin. Samalla ajamme arvojemme mukaisesti muutosta kohti kestävämpiä liiketoimintatapoja kun turhat työvaiheet jäävät pois ja inhimillisten virheiden määrä vähenee”, jatkaa Jani.

Myös Kiholla päätökset tehdään arvopohjaisesti ja siksi kumppanuus M2:n kanssa on erityisen luontevaa. 

“Samanhenkisten tekijöiden kanssa on helppoa ja kaupanpäälle vielä hauskaa. M2 -tiimillä on eteenpäinsuuntautunut ja kehityshaluinen ote tekemiseen ja nyt aloitettua yhteistyötä aiotaan kehittää pitkäjänteisesti. Kumppanuudet ja niiden kautta arvon tuottaminen asiakkaille on meillä keskiössä uudessa strategiassa ja tämä on erinomainen esimerkki siitä, miten palvelemme asiakkaita yhä paremmin ja kattavammin kumppanuuksien kautta”, summaa Antti. 

Kiho ja M2 järjestävät integraatioon ja sen ominaisuuksiin syventyvän maksuttoman webinaarin tiistaina 4.4. kello 09:00.

Lue lisää M2:n nettisivuilta!