Kiho Oy etsii käyttöönottajaa / projektipäällikköä – oletko valmis käynnistämään menestystarinoita?

We champion doers! Kiholla sekä asiakkaat että oma poppoo ovat Tekijöitä isolla teellä. Customer Success -tiimimme kaipaa rinnalleen määrätietoista käyttöönottajaa tai projektipäällikköä auttamaan eteläisessä Suomessa toimivia asiakkaitamme saamaan kaiken irti Kihon kalustokeskeisen kenttätyönhallinnan sovelluksesta.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset seuraavia asioita:

  • reipas ja ammattimainen palveluasenne
  • vahvat vuorovaikutustaidot
  • ongelmanratkaisukyky ja mukautuvuus
  • projektinhallintataidot ja liiketoimintaymmärrys
  • myynnillinen ote
  • matkustusvalmius
  • ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
  • suomen ja englannin kielen taito, ruotsi eduksi
  • aiempi kokemus IT-järjestelmäprojekteista tai käyttöönotoista on suotavaa
  • työtapasi täsmää Kihon arvoihin (suoraselkäisyys, rohkeus, resurssiviisaus)

Olet vastuussa arvon tuottamisesta heti asiakassuhteen alkumetreillä, joten asiakaspalvelullisen asenteen lisäksi työ edellyttää sekä laajojen asiakokonaisuuksien ymmärrystä että yksityiskohtien hallintaa. Töitä tehdään niin etänä kuin asiakkaiden tiloissakin. Valmistelet Kiho-sovelluksen tausta-asetukset asiakkaidemme vaihtelevia tarpeita vastaavaksi, koulutat asiakasyritysten pääkäyttäjiä ja työntekijöitä Kihon käytön saloihin sekä varmistat käyttöönottoprojektien sujuvan etenemisen. Tavoitteenasi on varmistaa, että asiakas saa Kiho-järjestelmästä tavoittelemansa hyödyn. Kommunikoit sujuvasti asiakkaiden ja heidän sidosryhmiensä (esim. tilitoimistot) kanssa ja tiimisi tuella läpiviet käyttöönottoja kunnialla maaliin. Asiakasyrityksemme toimivat mm. maanrakennus-, metsä- ja infra-alalla, joten hyödyt toimenkuvassasi ko. toimialojen tuntemuksesta. Osa asiakkaistamme toimii myös Suomen rajojen ulkopuolella, joten työsi tulee sisältämään myös kansainvälisen kulman.

Sovellutko joukkoon? 

Erinomaista – meillä on sinulle vakituinen pesti kalustokeskeisen kenttätyönhallinnan parissa. Kuukausipalkkasi asettuu 3000-4000 €:n välille riippuen siitä, mitä tuot pöytään. Pakettiin kuuluvat myös mm. lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietu, mahdollisuus työsuhdepyörään, henkilökohtainen koulutusbudjetti sekä laaja sairauskuluvakuutus. Käytössäsi ovat parhaaksi todetut työvälineet, työaikasi on liukuva ja staattisempia hommia voit tehdä joko etänä tai toimistoillamme Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Tapaamme työkavereita säännöllisesti myös livenä, tiimit virkistäytyvät vuosittain, ja kokoonnumme koko porukalla yhteen Kihopäivien merkeissä kolmesti vuodessa.

Mallataanko paikkaa sinulle? Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry(at)kiho.fi 05.05.2024 mennessä. Haastattelemme potentiaalisia työkavereita jo hakuaikana!  Jos jokin jäi askarruttamaan, lisätietoja antaa Head of Customer Success Lauri Koponen ke 24.04.2024 klo 13:00-15:00 puhelinnumerossa +358 50 475 0416.


Kiho Oy

Kiho Oy on teknologiayritys, jonka palveluiden avulla liikkuvaa työtä tekevät yritykset voivat digitalisoida työnohjausta, laskutusta ja ajoneuvojen hallintaa. Kihon SaaS-palvelut auttavat yrityksiä tekemään kenttätyötä tehokkaammin sekä hallitsemaan ajoneuvoja ja muuta kalustoa helpommin. Palvelut muodostuvat kahdesta kokonaisuudesta, Kiho Tekijät ja Kiho Kalusto, jotka toimivat saumattomasti yhteen samassa verkkopalvelussa sekä mobiilisovelluksessa. 

Kiho Oy on reilun neljänkymmenen työntekijän kasvuyritys. Palvelemme kotimaassa jo yli 1500:a yritystä ja määränpäämme on maailman valloitus. Kiholaisille tärkeintä on olla tekijöiden puolella ja rakentaa teknologian avulla maailmaa, jossa tekeminen on mahdollista myös tulevaisuudessa.

Pidämme kunnia-asiana sitä, että meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä ja ihmisen on hyvä olla töissä. Keväällä 2023 Great Place To Work -yrityskulttuuritutkimus nosti meidät sarjassamme Suomen Parhaiden työpaikkojen joukkoon sijalle 12.