Kiho ja ZeroWaste yhteistyöhön fiksumman ympäristön ja resurssiviisaamman maailman puolesta!


Yhteistyön tavoitteet olivat kirkkaat jo kalkkiviivoilla: Kiho ja ZeroWaste haluavat tuoda laadukkaan, kokonaisvaltaisen ja ennen kaikkea helppokäyttöisen ratkaisun jätettä kuljettavien yritysten käyttöön. 

Asiakkaidemme keskuudessa heräsi tarve sähköiselle jätteen siirtoasiakirjalle ja aloimme etsiä kumppania, jonka kanssa laajentaa palveluamme. Löysimme ZeroWasten, kotimaisen markkinanjohtajan, joka vakuutti meidät ratkaisullaan ja päätimme ehdottaa yhteistyötä”, kertoo Kihon myyntijohtaja Tomi Virtanen

Kihon ja ZeroWasten yhteistyö mahdollistaa markkinoiden parhaat ja kattavimmat työkalut jätekuljetuksiin ja kaluston- ja kenttätyönhallintaan. 

“ZeroWaste Ajonhallinta ja Siirtoasiakirja ovat tulleet viime vuosina tutuiksi Suomessa jätettä kuljettaville yrityksille. Yhteistyön kautta tulemme jatkossa tarjoamaan myös Kihon tuotteita asiakkaillamme ja näin saamme entistä monipuolisemman kokonaisuuden heidän käyttöönsä”, jatkaa ZeroWasten myyntijohtaja Juuso Aaltonen

Tuotteet täydentävät toisiaan ja yhteistyöllä helpotetaan asiakkaiden päivittäistä raportointityötä – ja tietysti rakennetaan kestävämpää yhteiskuntaa. ZeroWaste on auttanut suomalaisia yrityksiä tekemään fiksumpaa ympäristöä jo pitkään ja Kihon tuotteita kehitetään resurssiviisaampi maailma mielessä. 

“Molemmat kantavat vastuun myös tulevasta, joten tämä on suorastaan match made in heaven”, Virtanen summaa.

“Motivoituneet tiimit, huikeat tuotteet ja tekemisen meininki- lopputuloshan ei voi olla muuta kuin loistava!”, komppaa Aaltonen. 

Fiksumpaa ympäristöä – Let´s get to work!

Lisätiedot: 

Tomi Virtanen
Myyntijohtaja
Kiho Oy
tomi(at)kiho.fi
+358 41 544 2682

Juuso Aaltonen
Myyntijohtaja
ZeroWaste
juuso.aaltonen(at)enpros.fi
+358 41 539 3974
www.enpros.fi