Juuri Partners vauhdittamaan Kihon kasvua


Kiho saa tuekseen uutta osaamista sekä merkittävän sijoituksen pääomasijoitusyhtiö Juuri Partnersilta. Tämä sijoitus mahdollistaa seuraavan kasvuvaiheen vaatimat investoinnit.

Yhteistyölle löytyi jo alkuvaiheessa selkeä peruste. Molemmat osapuolet jakavat saman näkemyksen tulevaisuudesta, joten sopimusten allekirjoitus oli taas askel kohti resurssiviisaampaa maailmaa.

Juuri Partners ja Kiho ovat havainneet merkittävää potentiaalia kenttätyön ja kalustonhallinnan digitalisoinnissa. Tämä pätee niin kotimaan markkinoilla kuin kansainvälisesti. Kihon tarjoamat työkalut kaluston- ja kenttätyönhallintaan avaavat uusia mahdollisuuksia tehostaa asiakkaiden liiketoimintaa. Molemmat osapuolet näkevät tässä selkeän kasvumarkkinan ja mahdollisuuden, joka kannattaa hyödyntää.

Mahdollisuuksia markkinassa

Juuri Partnersin Hanna Viinikaisen mukaan kaluston- ja kenttätyön hallinnan ratkaisujen markkina on vielä alikehittynyt, eivätkä asiakkaat täysin hyödynnä digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Siihen Kihon toimiva ja helposti integroitava ratkaisu on omiaan.

“Kattava kenttätyöhön suunniteltu ohjelmisto antaa Kihon asiakkaille kaluston seurannan ja hallinnan lisäksi mahdollisuuden ohjata ja tehostaa toimintaansa merkittävästi. Näemme Kihon ratkaisun uniikkina markkinassa ja haluamme tukea yhtiön kasvun rakentamista niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla”, Viinikainen perustelee.

Kiholla asiasta ollaan samaa mieltä, ja tulevaa yhteistyötä odotetaan innolla. “Olemme todella innoissamme tulevasta yhteistyöstä. Juuri Partnersin tiimin kanssa yhdessä tekemisen meininki löytyi jo heti ensimmäisestä tapaamisesta. Neuvottelujen aikana olemme luoneet yhteisen strategian, jonka tavoitteena on tehdä Kihosta alan markkinajohtaja. Uskon, että laittamalla keskiöön sekä Asiakkaan saaman arvon että Kihon Tekijöiden tyytyväisyyden, onnistumme tässä tehtävässä”, Kihon toimitusjohtaja Lari Tirkkonen kommentoi.

Ruutuvihkojen tilalle digiä

Loppujen lopuksi Kihon missio ja digitaalisten ratkaisujen vakuuttavuus sekä niiden hyödyntämispotentiaali tekivät vaikutuksen. Digitalisaation vauhti vaatii juuri Kihon kaltaisen kokonaisvaltaisen ratkaisun.

“Kihon missio parantaa kenttätyön tehokkuutta hyödyntämällä teknologiaa on vaikuttava. Digitalisaation rooli kasvaa voimakkaasti myös kenttätyön hallinnassa, kun ruutuvihkot ja Excel-taulukot korvataan moderneilla ja saumattomilla ohjelmistoilla ja IoT-laitteista koostuvilla ratkaisuilla. Digitaaliset ratkaisut tarjoavat myös aivan eri mittakaavan mahdollisuuksia hyödyntää dataa liiketoiminnan johtamisessa ja raportoinnissa.”, Juuri Partnersin CTO Eetu Blomqvist kertoo.

Tästä on hyvä jatkaa. Let’s get to work.


Lue lisää Juuri Partnersista ›

Tutustu Kihon ratkaisuihin ›

Mikäli sinulle heräsi aiheesta kysyttävää, ota yhteyttä:

Lari Tirkkonen, toimitusjohtaja, Kiho Oy
lari@kiho.fi, puh. 040 764 6244

Hanna Viinikainen, osakas, Juuri Partners Oy
hanna.viinikainen@juuripartners.fi, puh. 050 407 1788