Kalustonhallinta

Kiho pitää kalustosi kartalla ja kulusi kurissa
Ota yhteyttä
Työkoneet
Ajoneuvot
Pienkalusto
Paikannus ja kalustonhallinta

Kuopiossa kehitetty ja kentällä testattu ratkaisu kalustosi hallintaan

Excelöi vähemmän, tee enemmän

Peräkärry tai poravasara, usein kaluston liikkeet tallentuu vain niitä käyttävien päihin. Jos sinnekään. Yritä siinä sitten pysyä kartalla siitä missä koneet kulkee. Kiho Kalustonhallinta -palvelulla optimoit kalustosi käytön ja säästät selvää rahaa. Kaivurit kaivaa ja kuormurit kuormaa. Kiho tietää tarkalleen mitä, missä ja milloin.

Kalustonhallinta

Markkinoiden kehittyneintä teknologiaa käyttävä järjestelmämme on suunniteltu helpottamaan kalustosi hallinnointia ja tehostamaan tuottavuutta. Se kertoo sinulle reaaliajassa onko kuormurisi Kajaanissa ja metsäkoneesi Mäntsälässä, vai toisinpäin. Kartalle piirtyvät reitit ja sijainnit on harvinaisen helppo tarkistaa mobiilisovelluksesta. Samalla silmäyksellä näet, seisooko kalustoa tyhjänpanttina ja ohjaat koneesi helposti tuottaviin töihin.
Kiho myös pitää kalustosi kunnossa muistuttamalla huolloista ja katsastuksista. Lisäksi järjestelmämme auttaa kehittämään kuljettajiesi ajotapaa ja ajojen taloudellisuutta. Kiholla suunnittelet tulevat työt tehokkaammin ja hoidat laskutuksen sekä raportoinnin ilman turhaa säätöä. Ja se on parempaa bisnestä se.

Peräkärryjen, aggregaattien ja muun pienkaluston paikannus

Oyster 4G -paikannin soveltuu peräkärryjen, aggregaattien ja muun liikuteltavan pienkaluston paikantamiseen. Laite toimii tavallisilla AA-sormiparistoilla, jotka kestävät käytössä 1-2 vuoden ajan. Laite lähettää paikkatiedon Kihon karttapalveluun 15 min välein liikkeessä ollessaan. Nyt myynnissä oleva Rugged-versio kestää jopa tärylätkän kyydissä!
Oyster 4G -paikannin on helppo kiinnittää ruuveilla tai vaikkapa nippusiteillä.
"Kiho on auttanut meitä järkeistämään tätä meidän tekemistä"
Marko Heikkala, korjaamopäällikkö, Maarakennusliike Pusku Oy
Katso kaikki referenssimme

Ominaisuudet

Moottorisahoista maansiirtoautoihin ja porakoneista puskutraktoreihin - sinulla on koneita, meillä järjestelmä niiden hallintaan. Oli kalustonhallintatarpeesi mikä tahansa, räätälöimme palvelumme poistamaan juuri sinun päänsärkysi.
Sähköinen kalustoluettelo 
Sijainnit ja reitit kartalla
Tutustu >>
Älykäs ajotavanseuranta
Tutustu >>
Huoltomuistutukset 
Tutustu >>
Huoltotehtävien hallinta 
Tutustu >>
Mittarilukema/käyttötuntiseuranta
Polttoaineseuranta
Älykäs ajopäiväkirja
Tutustu >>
Digipiirturin etäluku
Tutustu >>

Tehosta kilpailuetuasi kalustonhallinnan avulla

Kiho helpottaa sekä yrityksen johdon että työntekijöiden työtä. Voit unohtaa paperilappujen ja -listojen keräämisen kalustosi käyttäjiltä, sillä järjestelmämme säilyttää tiedot automaattisesti oikeassa paikassa. Tiesithän myös, että datasi on aina turvassa ja noudatamme äärimmäisen tarkkaa tietoturvaa.
Kihon palvelut toimivat saumattomasti yhteen, joten voit halutessasi automatisoida ajettujen matkojen laskutuksen.  Inhimillisten virheiden ja unohdusten määrä vähenee, ja voit varmistua siitä, että mikään työ ei jää epähuomiossa laskuttamatta.
Kun yhdistämme kalustonhallinnan Kihon laskutusominaisuuden kanssa, voit laskuttaa automaattisesti kullakin ajoneuvolla ajetut kilometrit ja käyttötunnit. Järjestelmä varmistaa että kaikki työ tulee laskutettua. Näin ollen et hukkaa kalustosi laskutettavaa työtä, ja voit parantaa sekä tulostasi että kilpailuetuasi.

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram