Kiho on mukana Maxpossa

Olemme jälleen mukana Maxpossa osastolla A139. Tervetuloa tutustumaan Kihon uusimpiin ominaisuuksiin ja poimimaan parhaat vinkit palvelumme käyttöön! Perheen pienimmät voivat voittaa makeita palkintoja osastollamme järjestettävästä karkkilaatikkopelistä, osaston musiikista vastaa J&J:n Jesse Villa.

Koneen huoltovalo syttyi. Juuri kun työmaa alkoi.

Onko tuttu tilanne?

Tule Maxpoon tutustumaan Kiho Huoltotehtävät -palveluun!

Kun kalusto huolletaan ja katsastetaan sesonkiaikojen ulkopuolella, ei kiireen keskellä tule turhia yllätyksiä. Kaluston käyttöaste paranee ja työt sujuvat tehokkaammin. 

Jos koneessa tai ajoneuvossa havaitaan vika, voi kuka tahansa työntekijöistä kirjata sen muistiin Kihon mobiilisovelluksella. Kiho Huoltotehtävät -palvelun avulla on helppo aikatauluttaa huollot, määrittää huolloissa käytettävät tuotteet, osoittaa huoltotehtävät työntekijöille ja pysyä kärryillä huoltojen tilanteesta.

Lue lisää Huoltotehtävät -palvelusta >>

Kihon asiantuntijalta parhaat vinkit yrityksesi arkeen!

Kihon käyttöönottotiimin tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat palvelustamme kaikki hyödyt irti. Huolellisesti suunnitellun käyttöönottoprosessin lisäksi tarjoamme apua myös käytön aikana puhelimitse sekä sähköpostilla.

Käyttöönottotiimimme mukana messuilla

Projektipäällikkömme Kaisa Leino palvelee Maxpossa Kihon osastolla niin nykyisiä kuin tulevia asiakkaitamme. Hae Kaisalta parhaat vinkit Kihon palvelun tehokkaampaan hyödyntämiseen oman yrityksesi toiminnassa!

Löydät meidät osastolta A139

Maxpo järjestetään Hyvinkään lentokentällä, löydät meidät osastolta A139.

Klikkaa itsellesi ajo-ohjeet alla olevasta kartasta 👇