Moi! Me ollaan Kiho.

Kaikkemme annetaan, vaan ei periksi.

Ota yhteyttä

Meillä on tekemisen meininki

Suomi. Savo. Suuret unelmat. Ja pari nuorta kaveria, joille periksi antaminen ei ollut vaihtoehto. Edes silloin, kun se olisi ollut järkevää. Kuulostaako tutulle? Ei ihmekään. Kihon tarina on sama kuin lukemattomien suomalaisten yritysten. Meilläkin on alusta asti ajateltu, että ei se auta kun alkaa tekemään. Ja niin ajatellaan edelleen.

Tekijöidensä näköinen

Ajatus Kihosta syntyi jo ammoisina aikoina, kun perustajamme Antti istui kesäkuskina kaivurissa. Tuntilappuja täytellessä Antti tajusi, että hommat voisi hoitaa helpomminkin. Tuolloin kentällä kulkeva työajanseuranta ja paikkatietoon perustuva kalustonhallinta olivat kuitenkin vielä valovuosien päässä. 
Tarvittiin toimitusjohtajamme Lari kirkastamaan Kihon visio ja lopullinen suunta. Vuonna 2022 Kiho on 41 työntekijän kansainvälistyvä yritys. Palvelemme kotimaassa jo yli tuhattaviittäsataa yritystä ja seuraavana vuorossa on maailmanvalloitus. Mutta siitä lisää myöhemmin.
Kiholla tekeminen otetaan tosissaan, mutta ei liian vakavasti. Meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä, kuten kuuluukin - onhan Kiho työntekijöidensä omistama yritys. Meille tärkeintä on olla tekijöiden puolella ja rakentaa teknologian avulla maailmaa, jossa tekeminen on mahdollista myös tulevaisuudessa.
Kihon polkua raivasi yrityksen alkuaikoina useampikin pioneeri. He ovat siirtyneet jo muihin hommiin, mutta ilman heitä ei olisi meitä, joten uranuurtajille kiitos, kumarrus ja hatunnosto.

Kiho numeroina

41
työntekijää
3
toimipistettä 
33
3
65
käyttäjää

Visio

Kiho rakentaa maailman parasta kaluston ja kenttätyön hallinta-alustaa, joka on saumattomasti yhdistettävissä alan innovatiivisimpiin ratkaisuihin.

Missio

Kiho auttaa tekijöitä tehostamaan ja optimoimaan kalustonsa, työvoiman ja oman aikansa käytön.

Arvot

Kihon toimintaa ohjaavat arvot ovat päämäärätietoisuus, omistautuminen, suoraselkäisyys.
Käytännössä se tarkoittaa sitä, että näytämme päämäärätietoisesti suuntaa kohti ympäristöystävällisempää ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olemme omistautuneet tekijöillemme, ja he meille, ja se näkyy niin korkeassa työmotivaatiossa kuin laadukkaissa tuotteissa. Seisomme suoraselkäisesti tekemisemme takana ja pidämme toisistamme sekä asiakkaistamme huolta.

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram