Älykäs ajopäiväkirja

Älykäs ajopäiväkirja toimii myös Plug-and-Play -asennettavilla OBD-paikantimilla!

Ajopäiväkirja helpottaa arkea

Kiho Älykäs ajopäiväkirja on maailman ensimmäinen tekoälyä hyödyntävä ajopäiväkirjapalvelu. Palvelu tallentaa kaikki ajot automaattisesti GPS-paikantimen avulla. Näet ajot Kihon verkkopalvelussa ja voit kirjata niille selitteet. Saat myös ajopäiväkirjaraportit tulostettua PDF- sekä CSV-muodoissa.

Käytätkö omaa autoasi sekä työajoon että omiin ajoihisi?

Kihon kehittämä tekoälytekniikka oppii erottamaan työ- ja omat ajot kunkin kuljettajan ajokäyttäytymisen perusteella. Oppiminen vie keskimäärin kaksi viikkoa ja tarkkuus paranee ajan myötä.

Palvelu säästää aikaa ja vähentää virheitä ajopäiväkirjaa laadittaessa. Perinteisissä ajopäiväkirjoissa työ- ja omat ajot erotellaan manuaalisesti.

Ajopäiväkirja on helppo ottaa käyttöön

Kiho Ajopäiväkirjan käyttöönotto onnistuu kytkemällä paikanninlaite auton ratin alta löytyvään OBD-pistokkeeseen. Mikäli ajoneuvossa ei ole OBD-pistoketta, kytketään paikanninlaite suoraan akun jännitteeseen.

Valitse paikanninlaite ajoneuvon mukaan

Ajoneuvon OBD-väylään pika-asennettavat paikantimet ja niihin liitetyn Älykäs Ajopäiväkirja -palvelun voit tilata ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Kiinteästi akun jännitteeseen kytkettävä Kiho-paikannin sekä Älykäs Ajopäiväkirja -palvelu ovat tilattavissa myös verkosta!

Tilaa Kiho Älykäs Ajopäiväkirja kiinteästi asennettavalla paikantimella verkkokaupastamme!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.