Älykäs ajopäiväkirja

Älykäs ajopäiväkirja toimii myös Plug-and-Play -asennettavilla OBD-paikantimilla!

Ajopäiväkirja helpottaa arkea

Kiho Älykäs ajopäiväkirja on maailman ensimmäinen tekoälyä hyödyntävä ajopäiväkirjapalvelu. Palvelu tallentaa kaikki ajot automaattisesti GPS-paikantimen avulla. Näet ajot Kihon verkkopalvelussa ja voit kirjata niille selitteet. Saat myös ajopäiväkirjaraportit tulostettua PDF- sekä Excel-muodoissa.

Käytätkö omaa autoasi sekä työajoon että omiin ajoihisi?

Kihon kehittämä tekoälytekniikka oppii erottamaan työ- ja omat ajot kunkin kuljettajan ajokäyttäytymisen perusteella. Oppiminen vie keskimäärin kaksi viikkoa ja tarkkuus paranee ajan myötä.

Palvelu säästää aikaa ja vähentää virheitä ajopäiväkirjaa laadittaessa. Perinteisissä ajopäiväkirjoissa työ- ja omat ajot erotellaan manuaalisesti.

Ajopäiväkirja on helppo ottaa käyttöön

Kiho Ajopäiväkirjan käyttöönotto onnistuu kytkemällä paikanninlaite auton ratin alta löytyvään OBD-pistokkeeseen. Mikäli ajoneuvossa ei ole OBD-pistoketta, kytketään paikanninlaite suoraan akun jännitteeseen.

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram