Kiho on Mastercom Oy:n luoma uuden ajan toimintamalli yrityksille. Me inhoamme lappukasoja, byrokratiaa ja turhaa asioiden selvittelyä. Meidän mielestä työntekijän tulee voida keskittyä työhön eikä raporttien kirjoittamiseen. Kiholla yritystä ei johdeta peruutuspeilistä vaan reaaliaikaisten selkeiden raporttien perusteella.

Mastercom Oy on vuonna 2003 perustettu yritys Pohjois-Savosta. Yritys aloitti toimintansa ohjelmistoalihankkijana sekä ICT- tukipalvelutuottajana. Vuonna 2005 aloitettiin kehittämään ajoneuvopaikannuspalvelua nimellä GPS-Msolutions. Vuonna 2007 ICT- tukipalveluiden tarjoaminen lopetettiin ja yritys keskittyi ajoneuvopaikannuspalvelun tuottamiseen.

Vuonna 2010 Mastercom Oy otti käyttöön aputoiminimen Kiho. Uuden nimen myötä yrityksen suunta muuttui ja Kiho-tuoteperhe syntyi. Vuonna 2017 Kiho on alan johtava automatisoitujen tiedonkeräyspalvelujen tuottaja. Johdamme alan kehitystä ja haluamme olla mukana luomassa uusinta teknologiaa.

Mastercom Oy tarjoaa asiakkailleen yksilöllisesti räätälöityjä palveluja, asiakkaan tarpeiden mukaan. Yrityksen toimintaperiaatteisiin kuuluu periksiantamattomuus ja ratkaisukeskeisyys sekä asiakaslähtöisyys.
Tuotekehityksessä asiakkaat otetaan osaksi suunnittelua ja sen pohjalta toteutamme jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeitaan parhaiten palvelevan tuotteen. Otamme rohkeasti käyttöön uusimpia teknologioita sekä hiomme tuotekehityksemme prosesseja jatkuvasti. Tämä mahdollistaa sen, että tarjoamme asiakkaille aina parasta ja uusinta teknologiaa.

Tietoturva ja yksityisyydensuoja