Etusi: Ilmainen työajanseuranta tai paikannus!

Kesä on parasta aikaa vaihtaa vanhat työnhallintasysteemit toimivimpiin. Nyt siitä saa suoranaista etua: Kun vaihdat käytössäsi olevan kilpailijan tuotteen kokonaisvaltaiseen Kiho-työnhallintajärjestelmään saat samalla joko Kiho-työajanseurannan tai Kiho-paikannuksen ilmaiseksi käyttöösi! Kihon kesäkampanja on voimassa 7.6. – 31.8.2018. Tarjous koskee vähintään kolmesta Kiho-palvelusta (Tehtävät, Laskutus, Ajopäiväkirja, Telematiikka, Mobiilipaikannus tai Työaika) muodostuvia työnhallintaratkaisuja.

Säästä kuluissa, optimoi resurssit ja laskuta nopeammin.

Kiho mahdollistaa ihmisten ja ajoneuvojen reaaliaikaisen toiminnanohjauksen. Palvelu kerää ja analysoi tietoja muodostaen myyntilaskuja, palkka-aineistoja ja raportteja. Rajapintojensa ansiosta palvelu on yhteensopiva yleisimpien taloushallinto-ohjelmistojen kanssa

Soita Teemulle 0500 388 882

Liity edelläkävijöiden joukkoon ja ota Kiho-palvelut käyttöösi! Kesäkampanjan tarjouksesta vastaa Kihon myyntijohtaja Teemu Toivanen.

[btnsx id=”6563″]

Satoja tyytyväisiä asiakkaita

Kiho-palveluiden käyttöönotto on sujuvaa ja käyttö helppoa. Katso videolta asiakkaidemme kokemuksia:

Katso lisää asiakkaidemme kokemuksia –>

Varaa henkilökohtainen etäesittely 

Etäesittelyssä näet kuinka Kiho-palvelut toimivat käytännössä. Voit osallistua etäesittelyyn omalta tietokoneeltasi tai tablet-laitteeltasi.

[btnsx id=”6486″]

Tutustu palveluihimme

[btnsx id=”4748″]