Uusi Kiho Työaika

Uusi Kiho Työaika

Suurimmalla osalla Työajanseuranta -asiakkaistamme on jo uudet V3 työaikaprofiilit käytössä. Vanhojen V2 työaikaprofiilien ylläpito ja tuki lakkaa vuoden 2017 alussa.
Tästä syystä siirrämme jäljellä olevat asiakkaamme, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, uusiin V3 työaikaprofiileihin ma 2.1.2017 alkavalla viikolla.

Siirron yhteydessä työntekijät irrotetaan vanhoista V2 työaikaprofiileista ja työajat ajetaan uudelleen kaikille 1.1.17 alkaen, jotta V3 tarkastelunäkymä vastaa V3 työaikaprofiilin asetuksia. Vanha V2 tarkastelunäkymä poistuu samalla työntekijöiltä ja jää näkyviin tammikuun loppuun saakka pääkäyttäjille. Vuodenvaihteen jälkeen V2 puolelle tehdyt kirjaukset on nähtävissä Raportointi osiossa “Työaika V2” kohdassa.

Kun siirto on tehty, teksti “Käyttäjä sekä V2 ja V3 työaikaprofiileissa” poistuu työajan tarkastelunäkymästä. Mikäli työaikanäkymässä olevat palkkalajit ja tunnit vastaavat yrityksen työaikaa, mitään toimenpiteitä ei tarvita, vaan tunnit voi hyväksyä normaalisti V3 näkymästä.
Jos työajoissa, palkkalajeissa tai lisissä on virheitä tai puutteita  ota yhteys “ota yhteyttä” lomakkeen kautta. Anna esimerkkinä päivä, henkilö ja kuvaus ongelmasta. Teemme tarvittavat muutokset profiiliin ja työajat ajetaan uudelleen.

Työaikaleimaukset, olivat ne sitten mobiilista, ajoneuvosta tai V3 käyttöliittymästä kirjattuja, eivät katoa minnekään vaikka työajoissa olisi virheitä. Virheet johtuvat työaikaprofiilissa olevista puutteista ja työajat korjautuvat, kun ne ajetaan uudelleen muutosten jälkeen. Kaikki leimaukset säilyvät sellaisina, kuin ne on tehty ja kellonajat tai muut kirjaukset eivät katoa minnekään.

Kiho Työajan käyttöohjeen löydät täältä : https://kihoteam.atlassian.net/wiki/pages/viewpage.action?pageId=10354744

Viikolla 1, ma 2.1.17 alkavalla viikolla Kiho Työajanseurannassa tulee olemaan käyttökatkoja päivityksestä johtuen.


Työajan siirron viivästyminen johtuu siitä, että halusimme saada valmiiksi uuden ominaisuuden Työaikaan:

Korvaukset

2.1.2017 alkaen on mahdollista lisätä korvauksia työpäiville. Korvaukset toimivat kuten palkkalajit ja ne voi määrittää työajan asetuksissa, kohdassa korvaukset, nimeämällä korvauksen ja määrittämällä onko kyseessä määrä vai kesto.

Korvauksia ei koskaan lueta työaikaan, vaan niillä voidaan merkitä ateriakorvaukset ja päivärahat, sekä muita mahdollisia työntekijälle maksettavia korvauksia. Korvaukset näkyvät raporteilla omina sarakkeinaan.

Korvauksilla ei ole mobiilinäkyvyyttä vaan ne täytyy lisätä käyttöliittymän kautta, esimerkiksi hyväksymisen yhteydessä.
Korvauksen saat lisättyä valitsemalla päivän lopusta kolmesta pisteestä lisää korvaus. HUOM! Korvausta ei voi lisätä työaikariville, vaan se lisätään aina päivälle. Korvaukset näkyvät työpäivän työaikarivien lopussa kohdassa korvaukset.

korvaukset

Korvaukset näkyvät työpäivän työaikarivien lopussa kohdassa korvaukset.

korvaus-2

Korvaukset lisätään aina työpäivälle.

Kiho-asiakaspalvelu palvelee Työaikaan liittyvissä kyselyissä ma-pe klo.9.00-15.00 numerossa 0400 247700.


Uudet ominaisuudet ja muutokset

Uusi Työaika tarjoaa käyttäjille uuden, helppokäyttöisemmän käyttöliittymän verkkoselaimessa. Mobiilikäyttöliittymään ei tule muutoksia.

Uudessa versiossa yritys pystyy määrittelemään monipuolisemmin ja tarkemmin työaika-asetukset vastaamaan yrityksen tarpeita. Mm. tuntilisät, ylityöt ja ruokatunnit ovat helpommin määritettävissä erilaisten ehtojen mukaan, esimerkiksi: ruokatunti saa olla maksimissaan 20 min ja sen jälkeen ylimenevä aika ei ole enää työaikaa.

Uudella Työaika-palvelulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisemmat mahdollisuudet tulkita työaikaa automaattisesti. Uuteen työaikaan työaikarivit päivittyvät tunnin välein, joten työtuntien seuranta tehostuu.

Lisätietoja ja myynti: Lari Tirkkonen, puh. 040 764 6244, e-mail: lari@kiho.fi

No Comments

Post A Comment

Open chat
1
Laita viestiä!
Hei!
Laita viestiä, vastaamme myös WhatsApp:illa!
Powered by