Työajan raportointi uudistui

Työajan raportointi uudistui

Valittavanasi on nyt Asiakas- ja kustannuspaikkaraportti (aiemmin Työajat kustannuspaikoittain), Palkkalajiraportti (aiemmin Työajat palkkalajeittain) sekä Tunti-ilmoitus ja omat Raportit. Omiin raportteihin ei tullut muutoksia.

Tunti-ilmoituksen näkymä uudistui, ja nyt raportti näyttää työajaksi luettavat tunnit normaalisti ja työajan ulkopuolelle kuuluvat tunnit suluissa, myös korvaukset näkyvät raportilla.

Asiakas- ja kustannuspaikkaraportin ja Palkkalajiraportin uudistumisen myötä voit valita haluatko muodostaa raportin työntekijöittäin vai  palkkalajeittain/asiakas- ja kustannuspaikka perusteisesti päivittäin tai koottuna. Palkkalajiraportti erottelee uudisuksen jälkeen kestot ja työajat erikseen omiin sarakkeisiin.

Raportit saa nyt myös CSV muodossa ja tulosta napin kautta kätevästi myös PDF muotoon.

Myös raporttien muodostaminen on nopeampaa ja voit ottaa raportit suuremmalta aikaväliltä, tarvittaessa vaikka koko vuoden ajalta.

Olettehan huomanneet, että kestojen tulostuksen voit myös määrittää itse joko desimaaleissa eroteltuna tai tunteina ja minuutteina (sekunteina).

No Comments

Post A Comment

Open chat
1
Laita viestiä!
Hei!
Laita viestiä, vastaamme myös WhatsApp:illa!
Powered by