Työajan asetukset monipuolimmaksi ja työaika näkyviin mobiili Kihoon

Kiho Työajanseurannan asetuksiin muutoksia

Kiho työajanseurantaan on tullut toivotut lisäykset asetuksiin:

Nyt voit määritellä onko käyttäjällä
1. Oikeus muokata työaikaa
– Asetuksen ollessa päällä käyttäjä näkee avoimet päivät työaika näkymässä ja voi muokata, mutta ei lukita niitä.
– Kun asetus ei ole päällä, mutta käyttäjällä on Työaika aktivoituna, hän voi tarkastella työaikoja, mutta ei muokata niitä. Päivät ovat tällöin aina avoimia.
2. Lukita päivät
– Asetuksen ollessa päällä käyttäjä voi lukita päivät, mutta ei muokata.
– Kun asetus ei ole päällä, käyttäjä ei voi lukita päiviään.

Muutos ei vaikuta olemassa oleviin asetuksiin. Uuden asetuksen myötä yritykset voivat antaa käyttäjilleen oikeudet tarkastella työaikaa ilman, että he voivat muokata/lukita päiviä.

Asetukset voi aktivoida käyttäjälle, käyttäjän oikeudet välilehdeltä tai massana kaikille käyttäjille ottamalla yhteyttä Kihon asiakaspalveluun.

 

Kiho Työaika nyt myös mobiilissa

Kiho Työajan löydät ensi maanantaista 18.9 alkaen myös mobiilista. Tämä mahdollistaa muodostuneiden työaikojen tarkastelun, muokkauksen ja lukituksen myös mobiili Kihon kautta.

Yrityksen työajan asetukset määrittävät sen mitä käyttäjät voivat nähdä mobiilissa työajan osalta. Eli jos käyttäjät näkevät työajat käyttöliittymässä, he näkevät ne myös päivityksen jälkeen mobiilissa. Samoin jos käyttäjät saavat muokkata ja lukita V3 käyttöliittymässä, he voivat tehdä niin myös mobiilissa.

Asetukset voi aktivoida käyttäjälle, käyttäjän oikeudet välilehdeltä tai massana kaikille käyttäjille ottamalla yhteyttä Kihon asiakaspalveluun.

kihon työaika seuranta mobiilissa

No Comments

Post A Comment

Open chat
1
Laita viestiä!
Hei!
Laita viestiä, vastaamme myös WhatsApp:illa!