Asset 1

Mastercom – Kiho

Kirjaa verkossa, mobiilissa tai ajoneuvolla

Töihin voi kirjautua verkkoselaimella, Kiho android- sovelluksella tai ajoneuvopaikantimelta. NFC:llä varustetusta puhelimesta voi tehdä helposti kirjautumispäätteen lataamalla siihen Kiho Työaikapääte -sovelluksen.

Työaikaa voidaan erotella asiakkaittain, kustannuspaikoittain ja palkkalajeittain. Päättyvälle kirjaukselle voidaan antaa selite ja kirjata ylös tuotteet sekä korvaukset. Kirjaukset tapahtuvat aina reaaliajassa ja niiden paikkansapitävyys voidaan varmistaa paikkatiedon avulla.

Seuraa ja hyväksy reaaliajassa

Työntekijöiden kirjautumisia voi seurata verkkopalvelun liveseurannassa. Liveseuranta näyttää kirjautumisajan, asiakkaan, kustannuspaikan, ajoneuvon ja kirjautumisosoitteen. Liveseurannasta on mahdollista selata kirjautumishistoriaa, selitteitä ja kirjata työntekijä ulos töistä mikäli kirjautuminen on unohtunut.

Monipuolinen muokkaus ja hyväksyntänäkymä mahdollistaa lomien yms. manuaalisesti kirjattavien asioiden lisäämisen helposti. Näkymästä käy myös selkeästi ilmi työntekijän työaikapankin tai liukumapankin saldo ja muutoshistoria.

Ota yhteyttä

Ilta- yö- ja ylityölisät automaattisesti

Työaikaprofiileihin on mahdollista automatisoida:

  • Ilta-, yö- yms. vuorolisät
  • Ylityöt
  • Viikonloppu-, sunnuntai- ja arkipyhälisät

Työajan raportointi ja siirto palkanlaskentaan

Työajan raportointiin löytyy valmiit raportit asiakkaittain, kustannuspaikoittan ja palkkalajeittain. Työajat saa ulos murtolukuina tai tunteina ja minuutteina. CSV -vienti mahdollistaa raportoinnin jatkamisen excelissä.

Hyväksytty palkka-aineisto voidaan viedä suoraan palkanlaskentaan rajapinnan yli. Palvelusta saa myös tehtyä suoraan verottajan vaatimat työmaaraportit. Mikäli jotain asiaa ei löydy valmiilla raporteilla, voi käyttäjä luoda palvelussa omia raportteja.

 

Ota yhteyttä

Kirjaudu Kiho-järjestelmään