Mastercom – Kiho

Palkat maksuun ja tunnit laskutukseen ilman byrokratiaa

Helpompi tapa kirjata

Työaikakirjaukset kerätään järjestelmään mobiilikirjauksina, työpäätekirjauksina ja ajoneuvopaikantimista.

Suurempien työmaiden hallintaan sopii Android-käyttöliittymällä varustettu tablet-tietokone, jonka avulla on helppo hallita satapäistä työntekijäjoukkoa.

Kiho Työaika helpottaa työntekijän arkea, sillä kirjauksen tekeminen on vaivatonta tai jopa kokonaan automaattista; itse työn suorittamiselle jää enemmän aikaa.


Tiedot laskutukseen ja palkanmaksuun parilla klikkauksella

Kirjattu työaika on nähtävissä Kiho-verkkopalvelussa valmiiksi TES -tulkittuna, joten kerätty tieto käy sellaisenaan palkanmaksuun.

Kun työaikakirjaukset on eroteltu kustannuspaikoittain, on tunnit helppo siirtää laskutukseen ja täydentää tarvittavilla lisätiedoilla.

Raporttien avulla on helppo seurata urakoiden ja työmaiden tuntikertymiä. Kiho Työajan avulla myös rakennusalan tiedotevelvollisuus verottajalle täyttyy vaivatta.

Kiho Työaika säästää toimiston henkilökunnan aikaa ja hermoja.


Läpinäkyvyys tuo lisää tehoa

Kiho Työaika on erinomainen työnjohtamisen työkalu. Sen avulla työnjohto näkee reaaliaikaisesti missä mennään ja pystyy reagoimaan havaitsemiinsa ongelmiin välittömästi.

Läpinäkyvyyden avulla työntekijöitä on helppo kannustaa oikeaan suuntaan ja palkita parhaiten onnistuneet. Kiho Työajan avulla maksetaan vain todellisesta työstä.


Tilaa esittely tai koekäyttö

Haluatko tietää miten järjestelmä soveltuu teidän käyttöönne? Tilaa meiltä esittely! Mikäli olet tottunut järjestelmien käyttäjä, voit myös tilata täysin maksuttomat ja riskittömät koekäyttötunnukset 30 päivän ajaksi

Puhelin 0207229530, info@kiho.fi

Kirjaudu Kiho-järjestelmään