Tuhansien eurojen säästöt Kihon avulla – Kokemuksia.fi

“Olen melko varma, että olemme säästäneet Kihon avulla tuhansia euroja rahaa kahden vuoden aikana. Minä olen Ylimäen Valtteri. Työskentelen tuotantojohtajana Kokemuksia.fi:llä. Kokemuksia.fi on 2015 syksyllä perustettu yritys. Tällä hetkellä meitä on noin 40. Toimimme ympäri Suomea ja toimipisteitä on viidellä eri paikkakunnalla. Meidän päivittäinen työ pyörii asiakaskokemuksen ympärillä. Tehdään tarinoita ja tutkimuksia asiakaskokemukseen liittyen. Tarinapuolella mukana myös opiskelija- ja työntekijäkokemukset.”

“Meillä lähti Kihon kanssa yhteistyö käyntiin heti 2016 alkuvuonna. Palkattiin ensimmäisiä työntekijöitä ja tuli tarve seurata työntekijöiden työaikaa. Työajanseurannan lisäksi uusimpana juttuna otettiin käyttöön Kihon ajopäiväkirja. Tiedän, että sähköisen ajopäiväkirjan ansiosta tullaan säästämään tosi paljon työaikaa, kun ei tarvitse jokaista yksittäistä ajoa aina kirjata paperiseen ajopäiväkirjaan erikseen.”

“Kyllä se on ollu meille yksi toiminnan kulmakivistä tuotantoa ajatellen. Me olemme pystyneet työajanseurantaa tekemään sähköisesti ja kustannuspaikoittain. Säästää aikaa ihan valtavasti ja on niin helppokäyttöinen, että kuka tahansa työntekijä, millä tahansa toimialalla, pystyy tätä palvelua käyttämään. Helppo, asiakasystävällinen ja ketterä, ne on ehkä adjektiivit, millä kuvailisin Kihoa.”

Valtteri Ylimäki, tuotantojohtaja, Trustmary Finland Oy (kokemuksia.fi)

Haluatko kuulla kuinka Kiho helpottaisi sinunkin liiketoimintaasi? Ota yhteyttä!


No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.