Tehtävät

Suunnittele, välitä ja kirjaa kentällä tapahtuva työ helposti

Kiho Tehtävät on verkkopalvelusta ja mobiilisovelluksesta koostuva palvelu kentällä tapahtuvan työn hallintaan. Helpoimmillaan työtehtävän kirjaaminen kentällä vaatii vain kolme klikkausta: hyväksy, aloita ja valmis.

Hallitse tilauksia ja resursseja 

Tehtävät annetaan suorittajille selkeässä verkkoselainnäkymässä. Tehtäviä voidaan tarkastella listanäkymässä, kartalla ja resurssikalenterissa. Uusi tehtävä voidaan antaa yhdelle tai useammalle suorittajalle tai jättää avoimeksi, jolloin nopein hyväksyjä saa tehtävän. Tehtäviä voidaan hakea monipuolisilla hakukriteereillä ja tarkastaa tehtävään liittyvät suoritukset esim. sekunnin tarkkuudella paikkatietoina kartalta.

Varmista, että kaikki työ laskutetaan

Suoritetut tehtävät voi siirtää laskutukseen parilla klikkauksella. Siirtonäkymä luo automaattisesti laskun riveiksi materiaalit, kilometrit, tunnit, liitteet ja palautteen asiakas- tai työmaakohtaisilla sopimushinnoilla. Laskut saadaan lähtemään ilman viivettä, oikealla hinnalla ja asianmukaisilla viitteillä varustettuina.

Hyödyt

aloitus- ja lopetusajan
matkan ja reitin
mahdolliset tuotekirjaukset
työn suorittajan sekä ajoneuvon tiedot

Mobiilisovellus

Kiho mobiilisovellus mahdollistaa kentällä tehtävänä työn kirjaamisen mahdollisimman vähillä klikkauksilla. Palvelu voi tallettaa automaattisesti mm. seuraavia tiedot:
suorittajan tiedot (nimi, veronumero yms.)
ajoneuvon tiedot (tyyppi, rek.nro jne)
ajoneuvon tila (hiekoitus, auraus, lastaus jne.)
 matka kilometreinä, sijainnit
tehtävän suorittamiseen kulunut aika
asiakas, kustannuspaikka, työmaa, projekti

Räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin

Palvelu sisältää suuren määrän taustalle määriteltäviä oletusasetuksia, joilla prosessia ja mobiilisovelluksen toimintaa voidaan muokata yrityksenne tarpeisiin ilman koodaustyötä.

Tasapuolinen työtilausten välitys

Kiho Työjonot on Tehtävät-palvelun optio, joka mahdollistaa työtilausten tasapuolisen välittämisen ajoneuvoille.  Esimiehet voivat jakaa työtilauksia esimerkiksi akselimäärän, kokonaismassan tai muun itse määritetyn kriteerin perusteella. Työtehtävän suorittanut ajoneuvo putoaa työjonossa viimeiseksi, aivan kuten taksitolpalla ikään. Työjonot soveltuu erityisen hyvin KTK-tyyppiseen kuljetustilausten välitystoimintaan.

Siirrä työt helposti laskutukseen

Tehtävistä muodostuneet suoritteet voidaan siirtää Kiho Laskutus-palveluun, joko suoraan mobiilisovelluksesta tai työnjohdon/esimiesten verkkopalvelunäkymästä. Palvelun avulla voidaan myös automatisoida ajan sekä matkan laskuttaminen. 
Lue lisää Kiho Laskutus -palvelusta

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram