Kiho myyntijohtaja Teemu Toivanen työajanseuranta gps paikannin

Teemu Toivanen – Myyntijohtaja

Kiho myyntijohtaja Teemu Toivanen työajanseuranta gps paikannin

Kihon offensiivi kansainvälisille markkinoille sai merkittävän etumatkan, kun capo di tutti capi Teemu Toivanen otti joukot johtoonsa parinkymmenen vuoden kokemuksellaan.

Myyntijohtaja Teemu Toivanen on tehnyt koko työuransa myynnin parissa. Viimeiset 15 vuotta hän on toiminut myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. PPCT Finland Oy:n myyntijohtajana Toivanen oli reilun kolmen vuoden ajan. Paikannusbisneksen hän tuntee siis läpikotaisin.

– Kiho oli minulle tuttu jo PPCT:n ajoilta. Tutustuttuani tarkemmin Kihon tuotteisiin vakuutuin pian, että nyt pojilla on kovaa kamaa. Etsiessäni uutta työnantajaa lähestyin heti Antti Koposta. Yhteisymmärrys löytyi nopeasti, sillä Kihossa tulevaisuus ymmärretään mahdollisuudeksi. Tulin hyvin pian siihen tulokseen, että tässä on mahdollisuudet tehdä kimpassa todellinen menestystarina.

Toivasen intohimot ovat yksinkertaiset: tehdä kauppaa ja johtaa myyntityötä. Nyt tavoitteena on rakentaa Suomen kovin myyntiorganisaatio.

– Maailma muuttuu ja digitalisoituu. Tässä muutoksessa Kiho on etulinjassa ja jopa etumatkalla perinteisiin toimijoihin nähden. Nyt Kihon visiota täytyy vain myydä aktiivisesti ja siihen hommaan minut on palkattu. B-to-b-bisneksessä mikään tuote ei ole niin hyvä, että sitä tilataan tuosta vaan. Meidän täytyy jalkautua asiakasrajapintaan entistä aktiivisemmin ja tuoda Kiho ja sen loistokkuus asiakkaiden tietoisuuteen.

Kihon toimitusjohtajan Antti Koposen mukaan Toivanen toi Kihon tiimiin vahvaa myyntiosaamista ja järkkymätöntä asennetta myyntityöhön.

– Kihon tiimiin on aina kuulunut suuria persoonia, joista jokainen on tuonut oman yksilöllisen lisänsä yrityksen toimintaan. Teemun taidot ja näkemykset tulevat ovat nostaneet koko yrityksen toiminnan uudelle tasolle.

Kihon tuotteet on suunniteltu helpottamaan käytännön työtä. Tehtävät- ja Työaika-tuotteet toimivat nykyisen paikannuksesi lisänä. Soita Teemulle ja ota Kiho käyttöön:

Teemu Toivanen, Myyntijohtaja
0500 388 882
teemu@kiho.fi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.