Maskiner, fordon och utrustning

Kiho håller koll på dina fordon, utrustning och utgifter
Kontakta oss
Arbetsmaskiner
Fordon
Arbetsredskap

Utvecklad i Norden, testad på fältet

Mindre Excel, mer produktivitet

Släpvagn, grävmaskin eller borrhammare, var utrustningen befinner sig vet ofta endast den som använt den senast. Om ens det. Försök sedan hålla reda på var all utrustning finns. Kiho sköter det här åt dig. Med Kiho optimerar du användningen av dina fordon och utrustning samtidigt som du sparar pengar. Grävmaskinerna gräver och lastbilarna lastar - Kiho vet exakt vad, var och när.

Maskiner, fordon och utrustning

Vårt system utnyttjar den mest avancerade tekniken på marknaden och är utformat för att öka produktivitet och underlätta spårning och hanteringen av dina maskiner. Det informerar i realtid om vart i världen allt befinner sig och i appen kollar du lätt upp rutter och positioner. Samtidigt ser du även om fordon och maskiner står oanvända och vid behov kan du hänvisa dem till ett jobb där de behövs.
Kiho håller också dina fordon och maskiner i skick genom att påminna dig om underhåll och besiktningar. Dessutom bidrar vårt system till att förbättra körekonomin. Med Kiho sker planeringen av arbeten mer effektivt och faktureringen och rapporteringen sköts problemfritt. Allt för att öka ditt företags lönsamhet.
Från motorsågar till truckar och från borrar till schaktmaskiner – du har maskinerna, vi har systemet för att hantera dem.
"Kiho har hjälpt oss att effektivisera det vi gör"
Marko Heikkala, verkstadschef, Maarakennusliike Pusku Oy

Egenskaper

Elektroniskt fordonsregister
Platser och rutter på kartan
Servicepåminnelser
Hantering av underhållsuppgifter  
Bränsle- och kostnadsuppföljning
Uppföljning av motortimmar
Körjournal

Ta ditt företag till nästa nivå med hjälp av effektivt fordon och utrustningshantering

Kiho underlättar arbetet för både företagsledning och anställda. Vårt system lagrar automatiskt alla data på rätt plats, så att ni slipper att samla ihop papperslappar och listor från användarna. Vi följer extremt noggrannt datasäkerhet, så du kan vara säker på att dina uppgifter alltid är säkra hos oss.
Kihos tjänster fungerar sömlöst tillsammans, så att rapportering och fakturering av timmar och körsträckor för varje fordon kan automatiseras. På så sätt minimeras mänskliga fel och kan du vara säker på att allt utfört arbete faktureras.
Det kostar mer när maskiner står stilla än när de körs. Med Kihos tjänster optimerar du användningen av dina fordon, maskiner och utrustning och kan skicka dem dit det behövs. Som resultat kan du förbättra din lönsamhet.

Kontakta oss!

Över 1500 företag anlitar redan våra tjänster. Lämna kontaktinformation och våra experter kontaktar dig!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram