Kirjaudu

Utrustningshantering

Kiho håller reda på din utrustning och dina utgifter
Kontakta oss
Arbetsmaskiner
Fordon
Småfordon

En i Kuopio utvecklad och fälttestad lösning för hanteringen av din utrustning

Mindre Excel, mer produktivitet

Släpvagn eller borrhammare, ofta sparas informationen om var utrustningen befinner sig endast i huvudet hos dem som använder dem. Om ens det. Försök sedan hålla reda på var utrustningen befinner sig. Med Kihos utrustningshantering optimerar du användningen av din utrustning och sparar reda pengar. Grävmaskinerna gräver och lastbilarna lastar. Kiho vet exakt vad, var och när.

Utrustningshantering

Vårt system, som utnyttjar den mest avancerade tekniken på marknaden, är utformat för att underlätta hanteringen av din utrustning och öka produktiviteten. Det informerar i realtid om din utrustning befinner sig i Kajana och din skogsmaskin i Mäntsälä, eller vice versa. Rutterna och platserna som ritas ut på kartan är exceptionellt lätta att kolla i mobilappen. Vid samma anblick kan du se om utrustningen står oanvänd och kan lätt hänvisa din maskin till produktiva jobb.
Kiho håller också din utrustning i skick genom att påminna dig om underhåll och besiktningar. Dessutom bidrar vårt system till att förbättra hur dina förare kör och till körekonomin. Med Kiho planerar du framtida arbeten mer effektivt och hanterar problemfritt fakturering och rapportering. Och det innebär bättre lönsamhet.
Från motorsågar till truckar och från borrar till schaktmaskiner – du har maskinerna, vi har systemet för att hantera dem. Oavsett dina utrustningshanteringsbehov, skräddarsyr vi våra tjänster för att eliminera just ditt huvudbry.
"Kiho har hjälpt oss att rationalisera det vi gör"
Marko Heikkala, korjaamopäällikkö, Maarakennusliike Pusku Oy

Egenskaper

Förteckning över elektronisk utrustning
Platser och rutter på kartan
Underhållspåminnelser
Hantering av underhållsuppgifter 
Mätvärde/uppföljning av motorkörtimmar
Bränsleuppföljning

Förbättra din konkurrensfördel med utrustningshantering

Kiho underlättar arbetet för både företagets ledning och arbetstagare. Du kan glömma insamlandet av papperslappar och listor från användarna av din utrustning, eftersom vårt system automatiskt lagrar data på rätt plats. Du vet väl också att dina uppgifter alltid är säkra och att vi iakttar extremt noggrann datasäkerhet.
Kihos tjänster fungerar sömlöst tillsammans, så du kan om du önskar också automatisera faktureringen av körsträckor. Antalet mänskliga fel och glömska minskar, och du kan försäkra dig om att inget arbete oavsiktligt lämnas ofakturerat.
När vi kombinerar utrustningshanteringen med Kihos faktureringsfunktion kan du automatiskt fakturera körsträcka och drifttimmar för varje fordon. Systemet säkerställer att allt arbete faktureras. Som resultat går du inte miste om din utrustnings fakturerbara arbete, och kan både förbättra din lönsamhet och din konkurrensfördel.

Kontakta oss!

Över 1000 företag använder redan våra tjänster. Lämna din kontaktinformation och våra experter kommer också att kontakta digpencilmagic-wandenvelopecar linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram