Kiho Koulukuljetus käyttöön Vainion liikenteellä

Kihon Tehtävät-palvelun koulukuljetus ominaisuus käyttöön Vainion liikenteellä

“Tietotekniikka ajomestarien apuna koululaiskuljetuksissa”, näin otsikoidaan uusimmassa Bussiammattilainen 4/16 lehdessä. Artikkelissa kerrotaan Kihon uudesta järjestelmästä, joka helpottaa Vainion liikenteen ajomestarien työtä koululaiskuljetusten organisoinnissa.

Kiho vastasi Vainion liikenteen haasteisiin kuljetusten organisoinnissa

Vainion liikenne ajaa 11 pikkubussilla, 70 lenkkiä päivässä, Salon kaupungin alueella. Haasteena oli niin suuret etäisyydet, reittien ääripäiden välillä saattaa olla jopa 60 kilometriä sekä päivittäiset muutokset kyyteihin. Ari Heinonen kuvaakin artikkelissa kuljetuksia “tulella olevaksi hernesopaksi”.

Vainion liikenteellä on ollut jo aiemmin Kihon ajoneuvoseuranta käytössään ja yhteistyötä oli luonnollista jatkaa myös koululaiskuljetusten saralla. Yhteistyössä Salon kaupungin, Vainion liikenteen ja Kihon kanssa syntyi helppokäyttöinen järjestelmä koululaiskuljetusten organisointiin.

Helposti tabletilla

Kaikki tieto kuljetuksesta: reitit, kellonajat, haettavat lapset, päivittyvät helposti kuljettajalla olevaan tablettiin. Kuljettajalla on koko ajan ajantasainen tieto kyydeistä. Tabletilta on helppo ja nopea kuitata lapset kyytiin ja kyydistä pois, tämä toiminto tuo myös mielenrauhaa vanhemmille, jotka voivat seurata kännykkään tekstiviestillä tulevasta linkistä milloin lapsi on noussut kyytiin ja kyydistä pois. Vanhemmat saavat myös tiedon nouto ajasta tekstiviestillä. Myös turhat ajot jää, pois kun järjestelmä reitittää ajot sen mukaan ketä haetaan kyytiin.

Lue koko juttu tästä: Vainionliikenne ja Kiho

Järjestelmän käyttöönotto on vaivatonta ja onnistuu vaikka yrityksellä ei ole ollut aiemmin Kiho-palvelua käytössä. 

Lisätiedot ja myynti: Jari Leinonen, puh. 045 131 8462,  jari@kiho.fi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Open chat
1
Laita viestiä!
Hei!
Laita viestiä, vastaamme myös WhatsApp:illa!