logga in

Hantering av fältarbete

Det lustiga med information är att den inte alltid delas. Förutom med Kiho.
Kontakt
Uppgifter
Blanketter
Fakturering

Fältarbeteshantering skapad för att vara mobil

Tidigare utgjordes pappersarbete av trä och arbetskraften av järn. Och det mobila arbetet hade för många rörliga delar. Så är det fortfarande. Med Kiho hanterar du lätt alla uppgifter, oavsett om du befinner dig på kontoret eller i hytten på en grävmaskin. Säg adjö till pappersarbetet och fokusera istället för att fiska efter information på ett lättare byte.

Fältarbeteshantering

Kiho, som har utvecklats i Kuopio, är skapad för arbetstagarnas behov. Vår geodatabaserade tjänst informerar direkt om hur det går på fältet och gör arbetet mer produktivt. Med Kiho hanterar du alla skeden inom fältarbetet, från planering till rapportering och från arbetstagarnas arbetstimmar till fakturering.
Kiho följer behändigt också med dig i mobilen, vilket gör det enkelt att hantera arbetet både på fältet och på kontoret. I appen kan du följa dina arbetstagares och byggarbetsplatsers situationer i realtid och hålla reda på helheten. Kiho överför sömlöst informationen från byggarbetsplatserna till kontoret. Den eliminerar det ändlösa pappersarbetet och du kan istället för att fiska efter information fokusera på ett lättare byte.
Arbetstagarna har däremot allting under kontroll och arbetet blir effektivare när arbetslistan finns tillgänglig i mobilen. När det är som enklast krävs det bara tre klick för att utföra en uppgift på fältet, och bara två för att förflyttas till faktureringen på kontoret. Vi lovar att dina arbetstagare kommer att lära sig att använda Kiho på mindre än en halvtimme, och om paniken slår till är det bara att slå oss en signal.
"Vi har arbetstagare i åldrarna 20 till 60 år. Bland dem finns många typer av användare, praktiskt lagda människor som inte är de allra bästa på att använda modern teknik, men det här systemet har de lätt lärt sig att använda. Jag rekommenderar det lika mycket till en enskild entreprenör som till större företag, eftersom det ändras efter användarens behov."
Jani Sihvonen, VD, Puuppolan Konepalvelu Oy

Fördelarna för företagets ledning

Du kan förbättra företagets lönsamhet när du i realtid får information om hur mycket arbetstid som läggs på vilka arbetsuppgifter, för vilka kunder, vilken byggarbetsplats eller vilket kostnadsställe.
Du kan automatisera sammanställningen av faktureringsinformationen och därmed eliminera manuella arbetsmoment.

Fördelarna för arbetsledningen

Du får i realtid tillgång till arbetsuppgifternas status och till vem som gör vad.
Datum, information och bilder av de utförda uppgifterna sparas.
När situationen lever kan du reagera på basen av den realtidsinformationen.

Fördelarna för arbetstagarna

Din arbetslista och all information du behöver för att utföra ditt arbete, såsom läge, rutt, produkter och instruktioner, följer med dig i din mobila enhet.
Du får aviseringar om nya uppgifter till din mobila enhet, alla arbeten kommer via en enda kanal.

Integrationer

Kihos öppna gränssnitt möjliggör mångsidiga integrationer med externa system. Det finns också färdiga integrationer, t.ex. exportera försäljningsfakturor och arbetstidsdata till olika ekonomistyrningssystem.

Kontakta oss!

Över 1000 företag använder redan våra tjänster. Lämna din kontaktinformation och våra experter kommer också att kontakta digpencilmagic-wandenvelopecar linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram