Hantering av fältarbete

I kontoret eller i en grävlastare, hanteringen av arbetet har aldrig varit så enkelt som med Kiho.
Kontakt
Arbetsuppgifter
Blanketter
Fakturering

Hantera arbete ute på fältet med mobilen

Vi alla vet att dokumentation av arbete är inte alltid lätt. Pappersarbete är något som få vill ägna sig åt på en regnig byggarbetsplats eller efter en hård arbetsvecka. Med Kiho dokumenterar du enkelt alla uppgifter, oavsett om du befinner dig på kontoret eller i hytten på en grävmaskin. Säg adjö till pappersarbete och få tid till att fokusera på andra saker.

Fältarbeteshantering

Kiho är skapad för den som gör arbetet, för att göra arbetet ännu mer produktivt. Med hjälp av tjänsten får du aktuell information om hur det går ute på fältet och hanterar och dokumenterar smidigt alla skeden av fältarbetet. Allt från planering och rapportering till arbetstimmar och fakturering, det löser vi!
Vår plattform är lätt att använda var som helst. Ladda ner vår app på din mobil, så kan du enkelt hantera arbetet både från kontoret och fältet. I appen kan du i realtid följa och få information om dina arbetare och olika projekt. Kiho ger information från fältet till kontoret samt ger de rätta verktygen för att hantera arbetet direkt i appen. På så sätt sparar du både tid och blir av med pappersarbetet.
Kiho underlättar arbetet på kontoret och ute på fältet. Anställda har tillgång till arbetslistor i realtid i sina mobiler och kan lätt registrera sina arbetstimmar. Men det bästa med vår plattform är att den är väldigt användarvänlig! Det krävs endast några få klick i appen för att registrera arbetsuppgifter på fältet och skicka dem till kontoret för fakturering. Det krävs endast en halvtimme att bemästra vår app, och det är ett löfte.
"Vi har anställda i åldrarna 20 till 60 år. Bland dem finns många typer av användare och vissa har inte varit helt bekväma med att arbeta med den nyaste tekniken. Men detta system har alla haft det lätt att lära sig att använda. Jag rekommenderar Kiho både till den enskilda entreprenören och till större företag, eftersom Kiho anpassas efter användarens behov."
Jani Sihvonen, VD, Puuppolan Konepalvelu Oy

Fördelarna för företagsledningen

Du kan förbättra företagets lönsamhet och optimera resurser med hjälp av realtidsinformation om arbetstider, arbetsuppgifter, projekt, kunder och kostnadsställen.
Fakturainformationen fylls på automatiskt och inget manuellt arbete behövs.

Fördelarna för arbetsledningen

Du får i realtid tillgång till arbetsuppgifter, deras status och information om vem som gör vad.
Datum, tider, information och foton av de utförda uppgifterna sparas.
Du kan reagera till nya situationer och uppgifter med hjälp av aktuella fakta.

Fördelarna för anställda

Din arbetslista och all information du behöver för att utföra ditt arbete följer med dig i din mobila enhet.
Du får aviseringar om nya uppgifter till din mobila enhet och instruktioner, rutter, positioner och annan information finns tillgänglig när du behöver det.

Systemintegration

Kihos öppna gränssnitt möjliggör mångsidiga integrationer med externa system. Vi har också färdiga integrationer till olika ekonomi-, fakturerings- och lönesystem.

Kontakta oss!

Över 1500 företag anlitar redan våra tjänster. Lämna kontaktinformation och våra experter kontaktar dig!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram