Kirjaudu

Arbetstidsuppföljning

Fältfolket ogillar övervakning, du tolkningen av timlistor.
Vi utvecklade en form av arbetstidsuppföljning som passar bägge parter.
Kontakt
Mobilapplikation
Platsinformation
Situationsövervakning

Mobil arbetstidsuppföljning för arbetstagarna

Pinsamt enkelt och bekymmerslöst

Arbetstagarna är väl medvetna om att det finns lättare sätt att svettas än över ifyllandet av timlistor. Eller tolkandet av dem. Man kan bli tokig av mindre. Man får knappast en kick av arbetstidsuppföljningen med hjälp av Kiho heller, men det är avsevärt lättare. Den för arbetstagare utvecklade tjänsten följer bekvämt med i mobilen och sparar arbetstidsinformationen för dig.

Arbetstidsuppföljning

Ett ord som får det att krypa utmed ryggraden. På fältet uppfattas det som övervakning och när lönedagen närmar sig stiger stressnivån på kontoret. Vem skulle vilja tillbringa sina helger med att räkna ut tillägg? Det var därför vi utvecklade Kiho Arbetstidsuppföljning. En pinsamt lättanvänd tjänst för arbetstagarnas behov.
Kiho Arbetstidsuppföljning följer som en mobilapp med dina arbetstagare, och överför timmar med två klick – in med det ena och ut med det andra. Timmarna överförs alltid korrekt och arbetstidsbanken hålls uppdaterad. Vill man ha det mer detaljerat kan arbetet som utförs registreras enligt kund eller byggarbetsplats. Du ser din arbetskraftssituation i realtid och kan planera arbetsfördelningen så den är effektiv och produktiv.
Kiho underlättar också din vardag genom att beräkna lönerna korrekt. Arbetstagarna kan se timmar och ackumulerade tillägg i sin mobilapplikation, och ges rätt att registrera ersättningar, såsom dagtraktamenten. Varje företags Kiho-miljö skräddarsys för att beräkna tillägg och beakta avrundningar i enlighet med företagets spelregler. Arbetstidsdata kan elektroniskt överföras till de vanligaste finländska systemen för ekonomisk förvaltning för löneräkning. Systemet tar också fram lönerapporter och de byggarbetsplatsrapporter som skattemyndigheterna förutsätter.
"Kiho Arbetstidsuppföljning har förändrat vardagen i vårt företag i förvånansvärt hög grad. Det har inte längre funnits något behov av att använda timlistor för timövervakning, utan informationen sparas elektroniskt."
Topi Seppälä, VD, Aatsin Kone Oy
Se alla våra referenser

Arbetstidsuppföljningen
i ett nötskal

Fungerar på alla enheter

Du kan använda Kiho Arbetstidsuppföljning på smarttelefoner, surfplattor eller datorer. Du kan också göra surfplattan till en fast arbetstidsterminal på din arbetsplats.

Hur lätt som helst!

Med en knapp in och med en annan ut – arbetstagarnas timmar registreras automatiskt. Vill man ha det mer detaljerat kan arbetet som utförs registreras enligt lönetyp, kund, byggarbetsplats eller kostnadsställe.

Du har koll

Webbtjänstens lägesövervakning visar registreringarna i realtid. Arbetstids- och flexbanken är alltid uppdaterad och informerar dig om när det är dags för dina arbetstagare att ta det lugnare.

Hyödynnä sijaintitietoa

Du kan få ett meddelande om arbetstidsregistreringen inte sker i det angivna området, till exempel nära maskinen eller byggarbetsplatsen.

Mångsidiga anpassningar

Arbetstidsregistreringens regler för avrundning, godkännande och redigeringsbehörighet skräddarsys efter företagets spelregler. Ändringshistoriken sparas automatiskt och du kan alltid skilja realtidsposter från dem som redigeras i efterhand.

Utveckla lönsamheten

Är kundförhållandena lönsamma och har arbetsuppgifterna fördelats jämnt? Kiho Arbetstidsuppföljning låter dig fatta välgrundade beslut för att förbättra ditt företags lönsamhet.

Automatisk beräkning av tillägg

Kiho Arbetstidsuppföljning beräknar ackumuleringen av övertid under kvällar, nätter, helger, veckor och perioder.

Dra nytta av gränssnitt och integrationer

De arbetstidsdata som samlas in i Kiho kan överföras för löneräkning i de vanligaste ekonomiförvaltningssystemen som används i Finland.
Om du fungerar som byggarbetsplatsens huvudentreprenör kan du använda Kiho för att skapa en överföringsfil för att laddas ner till tjänsten Ilmoitin.fi.

Kontakta oss!

Över 1000 företag använder redan våra tjänster. Lämna din kontaktinformation och våra experter kommer också att kontakta digpencilmagic-wandenvelopecar linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram