Tidrapportering

Folk ute på fältet gillar inte att fylla i dokument och du gillar inte tidrapporter
Vi utvecklade ett system för att följa utförda timmar som passar alla bättre.
Kontakt
Mobilapplikation
Platsinformation
Status i realtid

Mobil registrering och uppföljning av arbetstid

Löjligt enkelt och bekymmerslöst

Att fylla i timlistor eller registrera dem är sällan en trevlig uppgift, men du vet väl att det inte behöver vara så komplicerat. Därför har vi utvecklat vårt system för tidrapportering att vara så enkelt och bekymmerslöst som möjligt. Vår tjänst följer med i mobilen och sparar informationen för dig. Varför göra det svårare än det behöver vara?

Tidrapportering

Ett ord som får det att krypa längs ryggraden. På fältet uppfattas det som övervakning och när lönedagen närmar sig stiger stressnivån på kontoret. Vem skulle vilja tillbringa sina helger med att räkna ut övertid och ÄTA-arbeten? Det var därför vi utvecklade Kiho tidrapporteringen.
Vår app finns alltid tillgänglig för dig och dina anställda och arbetstimmarna registreras enkelt med endast två klick – in och ut. Arbetstimmarna registreras alltid korrekt och arbetstidsbanken hålls uppdaterad. Om du önskar mer detaljerad registrering är det möjligt att arbetet registreras enligt kund eller projekt. Du ser allas resurser och läge i realtid och kan planera arbetsfördelningen så den blir effektiv och produktiv
Kiho underlättar också din vardag genom att beräkna lönerna korrekt. Anställda kan se timmar och ackumulerade tider i sin app, samt registrera traktamenten och andra ersättningar. Kiho anpassas enligt varje företag, så lönelistor och lönetillägg stämmer alltid överens med just ditt företag. Rapporter och data kan lätt överföras till externa ekonomisystem och systemet fungerar som personalliggare, allt enligt Skatteverkets regler.

Tidrapporteringen i ett nötskal

Fungerar på alla enheter

Du kan använda Kiho Tidrapportering på mobiler, surfplattor eller datorer. Du kan också använda surfplattan som en personalliggare på din arbetsplats.

Hur lätt som helst!

Med ett knapptryck in och med en annan ut – arbetstimmarna registreras automatiskt. För en mer detaljerad rapport kan du koppla in information om löneform, kund, projekt eller kostnadsställe.

Du har koll

Webbtjänsten övervakar situation och registreringar i realtid. Arbetstids- och flexbanken är alltid uppdaterad och informerar dig om när det är dags för dina arbetstagare att ta det lugnare.

Utnyttja platsinformationen

Du kan få ett meddelande när arbetstidsregistrering inte sker i det angivna området, till exempel vid maskinen eller byggarbetsplatsen.

Anpassat för ditt företag

Arbetstidsregistreringens regler och attest- och administratörsbehörighet skräddarsys efter företagets spelregler. Ändringshistoriken sparas automatiskt och du kan alltid skilja realtidsposter från dem som redigeras i efterhand.

Utveckla lönsamheten

Är kundförhållandena lönsamma och har arbetsuppgifterna fördelats jämnt? Kiho Arbetstidsuppföljning låter dig fatta välinformerade beslut för att förbättra ditt företags lönsamhet.

Automatisk beräkning av tillägg

Kiho beräknar ackumuleringen av övertid under kvällar, nätter, helger, veckor och perioder.

Dra nytta av gränssnitt och systemintegrationer

Arbetstidsdata som samlas in i Kiho kan överföras för löneräkning i de vanligaste ekonomi- och lönesystemen som används.
Om du fungerar som byggarbetsplatsens huvudentreprenör kan du använda Kiho för att skapa en överföringsfil för att laddas ner till tjänsten Ilmoitin.fi.

Kontakta oss!

Över 1500 företag anlitar redan våra tjänster. Lämna kontaktinformation och våra experter kontaktar dig!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram