POWERBI_singleAsset 2POWERBIAsset 1Asset 1


Mastercom – Kiho

Avoimet työpaikat:

Käyttöönottokonsultti/kouluttaja – Jyväskylä tai Kuopio

Tehtäväsi on auttaa asiakkaitamme löytämään uusia tehokkaampia toimintatapoja Kiho-palveluiden avulla. Työsi muodostuu käyttöönottoprojekteista ja koulutuksista sekä käytön aikaisesta neuvonnasta ja tuesta. Arvostamme kokemusta tietoteknisten palveluiden käyttöönottoprojekteista tai muuta soveltuvaa koulutuskokemusta.

Työssä menestyminen vaatii itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn voimakkaasti kasvavassa yrityksessä joko Jyväskylän tai Kuopion toimipisteessämme. Työsuhde on vakituinen ja edellyttää matkustusvalmiutta. Toimi heti, sillä teemme valinnan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Antti Koponen/Kuopio, 045 120 6704antti@kiho.fi

Lari Tirkkonen/Jyväskylä, 040 764 6244lari@kiho.fi

Tuomas Saarinen/Jyväskylä, 040 574 1000tuomas@kiho.fi

Koodari – Kuopio

Etsimme joukkoomme osaavia koodareita, jotka hallitsevat olio-ohjelmoinnin perinpohjaisesti ja tuntevat modernit open source teknologiat kuten ORM, MVC, PHP, HTML5, Android sekä REST. Tarjoamme idearikkaille koodareille haastavia ja mielenkiintoisia projekteja sekä vapautta suunnitella ja toteuttaa uusia ideoita.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Antti Koponen, 045 120 6704antti@kiho.fi

Graafikko – Kuopio

Oletko ideoita pursuava ja hyvällä huumorintajulla varustettu graafikko tai alan opiskelija? Tule mukaan mahtavaan porukkaan uudistamaan Kiho-tuoteperheen ilmettä ja luomaan jotain uutta ja upeaa!

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Antti Koponen, 045 120 6704antti@kiho.fi

Mastercom työnantajana

Mastercom Oy:n arvoiksi on määritelty luottamus, suvaitsevaisuus ja yrittäjyys. Arvot ohjaavat
yrityksen päivittäistä toimintaa ja luovat tukevan selkänojan tekemiselle. Luottamus rakentuu siitä että asiakkaat luottavat Mastercomiin ja Mastercom luottaa työntekijöihinsä. Meillä jokainen on tärkeä ja kaikilla on oikeus olla oma itsensä. Mastercom Oy:n työntekijät ovat yrittäjähenkisiä ja tulevaisuuteen positiivisesti katsovia alansa huippuammattilaisia.

Jätä avoin työhakemus

Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen rekry@kiho.fi

Luemme kaikki meille lähetetyt hakemukset ja otamme yhteyttä mikäli osaamiseesi sopiva työ- tai harjoittelupaikka avautuu.Kirjaudu Kiho-järjestelmään