POWERBI_singleAsset 2POWERBIAsset 1Asset 1


Mastercom – Kiho

Avoimet työpaikat:

Koodari – Kuopio

Etsimme joukkoomme osaavia koodareita, jotka hallitsevat olio-ohjelmoinnin perinpohjaisesti ja tuntevat modernit open source teknologiat kuten ORM, MVC, PHP, HTML5, Android sekä REST. Tarjoamme idearikkaille koodareille haastavia ja mielenkiintoisia projekteja sekä vapautta suunnitella ja toteuttaa uusia ideoita.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Antti Koponen, 045 120 6704antti@kiho.fi

Graafikko – Kuopio

Oletko ideoita pursuava ja hyvällä huumorintajulla varustettu graafikko tai alan opiskelija? Tule mukaan mahtavaan porukkaan uudistamaan Kiho-tuoteperheen ilmettä ja luomaan jotain uutta ja upeaa!

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Antti Koponen, 045 120 6704antti@kiho.fi

Mastercom työnantajana

Mastercom Oy:n arvoiksi on määritelty luottamus, suvaitsevaisuus ja yrittäjyys. Arvot ohjaavat
yrityksen päivittäistä toimintaa ja luovat tukevan selkänojan tekemiselle. Luottamus rakentuu siitä että asiakkaat luottavat Mastercomiin ja Mastercom luottaa työntekijöihinsä. Meillä jokainen on tärkeä ja kaikilla on oikeus olla oma itsensä. Mastercom Oy:n työntekijät ovat yrittäjähenkisiä ja tulevaisuuteen positiivisesti katsovia alansa huippuammattilaisia.

Jätä avoin työhakemus

Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen rekry@kiho.fi

Luemme kaikki meille lähetetyt hakemukset ja otamme yhteyttä mikäli osaamiseesi sopiva työ- tai harjoittelupaikka avautuu.Kirjaudu Kiho-järjestelmään