Rekrytointi

Kiholla työntekijöitä kehitetään, ohjataan ja tuetaan kohti kansainvälistä asiantuntijuutta. Arvostamme kiinnostusta sekä intoa itsensä kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia urakehitykselle. 

Hyvä työpaikka ei rakennu itsestään, se tehdään yhdessä

Olemme osallistuneet jo kahtena vuonna Great place to Work™ -tutkimukseen, jossa viimeisin kokonaisarvosanamme oli vaatimaton 93%. Great Place to Work - sertifikaatti ei ole vain kaunis merkki seinällä, vaan todiste siitä, että kaikki työ minkä kiholaiset ovat tehneet työyhteisönsä eteen on kantanut hedelmää. He mahdollistavat toisilleen sen, että työ Kiholla koetaan merkitykselliseksi ja että meillä viihdytään. Tunnelma Kiholla on turvallinen, rento ja huumorilla kyllästetty.

Tuntosarvet pystyssä ympäri vuoden

Tiedostamme toki että kaikki työtyytyväisyyteen vaikuttavat asiat eivät välttämättä ilmene kerran vuodessa tehdyssä tutkimuksessa. Seuraamme työtyytyväisyyden kehittymistä eNPS-kyselyn avulla kolme kertaa vuodessa tunnistaaksemme esiin nousevat kehittämiskohteet ajoissa.

Läpinäkyvyyttä johtoryhmätyössä

Vuorovaikutteinen kehittäminen edellyttää avointa keskusteluyhteyttä yrityksen johdon ja muun henkilökunnan välillä. Työntekijöidemme keskuudestaan valitsema johtoryhmäedustaja osallistuu johtoryhmän kuukausittaisiin kokouksiin varmistaakseen jatkuvan ja avoimen vuoropuhelun johdon ja muun henkilökunnan välillä.

Kihopäivät varmistavat yhteisen suunnan

Kokoonnumme kolme kertaa vuodessa yhteiseen Kiho-päivään saman katon alle. Tällöin tarkastelemme yhteisiä saavutuksia sekä tulevia tavoitteita varmistaaksemme yrityksemme strategian toteutumisen.
Kiho-päivien aikana eri puolella Suomea työskentelevät kiholaiset pääsevät tapaamaan toisiaan.

Etänä tai konttorilla – valinta on vapaa!

Luotamme siihen, että kukin kiholainen osaa itse parhaiten valita pääasiallisen työskentelypaikkansa. Meillä voi työskennellä oman valintannan mukaan joko toimipisteiden pöhinässä tai etätyön rauhassa.

Työsuhde-etumme

Haluamme tarjota kaikille työntekijöillemme kattavat työsuhde-edut.
Työterveys
Työterveyshuoltosopimuksemme pitää sisällään laajojen ja joustavien lääkäripalveluiden lisäksi vuosittaisen hammastarkastuksen sekä näyttöpäätelasit. Tarjoamme työsuhde-etuna myös terapiaturvan.
Hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntaetu
Käytössämme oleva Epassi mahdollistaa kullekin työntekijällemme hyvinvointi-, kulttuuri- ja liikuntapalveluiden hankinnan 400 €:n summalla vuosittain.
Lounasetu
Työtekijöillämme on käytössä lounasetu, jonka omavastuuosuuden voi maksaa helposti Eazybreak Lompakko -sovelluksen avulla.
Työsuhdepyörä
Voit halutessasi ottaa palkan osana jopa 4500 €:n arvoisen verovapaan työsuhdepyörän. Vakuutamme pyörät varkauden varalta Kihon vakuutuksilla.
Koulutukset
Yhteisten koulutusten lisäksi kullakin työntekijällämme on käytössään henkilökohtainen koulutusbudjetti oman harkinnan mukaan käytettäväksi.
Yhteiset liikuntavuorot
Tarjoamme työntekijöidemme käyttöön maksuttoman viikottaisen sählyvuoron Kuopiossa.

Avoimet työpaikat

Frontend Developer

Frontend-kehittäjänä työskentelet osana tuotekehitystiimiämme ja kehität niin featureja kuin kokonaisarkkitehtuuriakin.
Lue lisää

Fronted Developer

Frontend-kehittäjänä työskentelet osana tuotekehitystiimiämme ja kehität niin featureja kuin kokonaisarkkitehtuuriakin.
Lue lisää

Olisiko Kiho sinulle oikea työpaikka?

Jos tuntuu siltä että Kiho voisi olla sinulle sopiva työpaikka, laita viestiä osoitteeseen rekry(at)kiho.fi. 
Jos tunne on molemminpuolinen kutsumme sinut tutustumaan yritykseemme tarkemmin!
Tälläkin hetkellä etsimme vahvistuksia KihoCrewn riveihin, tsekkaa täältä avoimet paikat!
apartmentmusic-noteusersdinnerbicycle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram