Rekrytointi

Ura Kiholla johtaa kansainväliseen asiantuntijuuteen

Kiholla työntekijöitä kehitetään, ohjataan ja tuetaan kohti kansainvälistä asiantuntijuutta. Arvostamme rehellistä kiinnostusta ja intoa itsensä kehittämiseen ja haluamme tarjota mahdollisuuksia työntekijöidemme urakehitykselle. Tässä kansainvälistyvässä kasvuyrityksessä työkaverit ja johto tuntuvat perheenjäseniltä. Tunnelma on rento ja huumorilla kyllästetty.

Hyvä työpaikka ei rakennu itsestään, se tehdään yhdessä

Jos olet miettinyt onko Kiholla oikeasti kivaa olla töissä, vai onko se vaan kiillotettua pintaa, älä enää epäile! Tästä eteenpäin voitte nimittäin kutsua meitä myös Great place to Work -tittelillä. Kokonaisarvosanamme sertifioinnissa oli vaatimaton 93%! Mutta tässä emme ole vaatimattomia, vaan aivan älyttömän ylpeitä työntekijöistämme – he mahdollistavat toisilleen sen, että Kiholla kaikkilla on töissä kivaa.

Great Place to Work - sertifikaatti ei ole meille vain kaunis merkki seinällä, vaan todiste siitä, että kaikki se työ mitä olemme yhdessä tehneet yrityksen eteen on oikeasti kantanut hedelmää. Ja by the way, suomalaisten yritysten keskimääräinen lukema on 56%, että kyllä meillä on aihettakin ylpeyteen!

Viime vuodet on painettu hiki hatussa duunia, palveltu asiakkaita ja kehitetty maailman parasta kenttätyönhallintajärjestelmää. Jokainen työntekijä on oman työnsä ohella jaksanut löytää sen kipinän, jonka avulla on voitu yhdessä rakentaa Kihosta meidän kaikkien näköinen työpaikka. Sertifikaatti kruunaa tämän työn, ja jokainen Kiholainen ansaitsee siitä palan itselleen!

Jotta ei ihan mene pelkäksi kehumiseksi, niin kyllä meilläkin löytyy kehitettävää. Työ ei missään nimessä lopu siihen, että seinällä on hieno plakaatti. Seuraavaksi meidän on yhdessä mietittävä, kuinka säilytämme tyytyväisyyden silloinkin, kun yritys kasvaa ja mukaan tulee uusia kasvoja.

Avoimet työpaikat

Frontend Developer

Frontend-kehittäjänä työskentelet osana tuotekehitystiimiämme ja kehität niin featureja kuin kokonaisarkkitehtuuriakin.
Lue lisää

Fronted Developer

Frontend-kehittäjänä työskentelet osana tuotekehitystiimiämme ja kehität niin featureja kuin kokonaisarkkitehtuuriakin.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram