Kirjaudu

Pohjois-Savosta se pienikin ponnistaa – Kiho on tutkitusti Suomen Parhaita Työpaikkoja!

"Jos mä oisin sä niin kyllä mäkin tekisin töitä meidän kaa.”

Siinäpä se, suoraan myyntipuolen Marjon suusta. Meillä ihmisen on oikeasti hyvä olla töissä, ja nyt se on tieteellisesti todistettu. Työpaikkojen TripAdvisorina tunnettu Great Place to Workin® yrityskulttuuritutkimus nosti meidät suoraan Suomen Parhaiden työpaikkojen joukkoon, sarjassamme sijalle 7. Viime vuonna ensimmäistä kertaa toteutettu, työntekijöiden kokemuksia kartoittava Trust Index™ -tutkimus osoitti, että kiholaiset seisovat sataprosenttisesti yrityksen ja toistensa takana.

Kautta linjan Kihon työntekijöiden kokemus työpaikastaan on vakuuttavan yhdenmukainen. Tutkimuksemme “kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka” -väittämä sai Kihon työntekijöiltä täydet pisteet. Ja sehän tarkoittaa, että jokaisen kiholaisen kokemus työpaikastaan on todella positiivinen”, summaa Great Place to Workin® yrityskulttuurin asiantuntija Petra Helle-Kari.

Tulosten mukaan Kihon yrityskulttuuria kuvaa tasa-arvoisuuden, ystävällisyyden, hyvän johtajuuden ja yhteishengen kokemus. Tämä ei meitä sinällään yllätä, sillä meillä työntekijät ovat osa perhettä, jossa jokaisella oikeus olla juuri omanlaisensa. Mutta ylpeitä kyllä ollaan.

"Meillä on timanttiset tekijät ja uskomaton yhteishenki. Vaikka välillä on ollut mahdottomalta tuntuvia tilanteita teemme tätä lähtökohtaisesti toisiamme varten, ja se jos joku auttaa jaksamaan. Tälle porukalle ei maailmanvalloitus ole homma eikä mikään!", iloitsee toimitusjohtajamme Lari Tirkkonen.

Kiholla tekeminen otetaan tosissaan, mutta ei liian vakavasti

Listasijoitus hymyilyttää myös hallintojohtajaamme Riikka Koposta. Hänen mukaansa Kihon kulttuuriin on alusta asti kuulunut vapauden ja vastuun periaatteet, joiden päälle yhtä Suomen parhaista työpaikoista on ollut hyvä rakentaa. Kiholla luotetaan siihen, että jokainen löytää itselleen parhaat tavat toimia ja hommat hoituvat. Jopa globaalissa pandemiassa.

"Meillä työn tekeminen on kaikkea muuta kuin vakavaa, mutta työntekijöiden hyvinvointi otetaan tosissaan. Vuosi 2020 heitti meilläkin kapuloita rattaisiin, mutta selvisimme liput liehuen sillä tekijämme taklasivat koronan tiiminä. Kokeileva kulttuurimme sallii myös epäonnistumiset sillä tiedämme, että kukaan ei ole seppä syntyessään. Meillä työntekijöitä tuetaan ja he ovat aina osa muutosta, sen sijaan että joutuisivat menemään sokeasti määräysten mukana. Meille on tärkeää, että yrityksen johto on helposti lähestyttävää ja turhia hierarkkisia rakenteita ei ole. Yhdessä opitaan ja välillä kantapään kautta, sitähän se yrittäminen on”, hän summaa.

Näistä palikoista rakentuu yksi Suomen Parhaista työpaikoista. Kiitos ja kumarrus kiholaiset ja onnea kaikille kärkikaartiin kivunneille!

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1000 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!pencilmagic-wandenvelopecar linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram