POWERBI_singleAsset 2POWERBIAsset 1Asset 1


Mastercom – Kiho

Suojaa yrityksesi koneet ja kalusto

Kiho & Bexor Omaisuusturva -palvelun avulla saat nopeaa ja ammattimaista apua yrityksesi koneiden ja kaluston katoamis- ja väärinkäytöstapauksissa:

  • ajoneuvojen katoaminen
  • työkoneiden tai muun omaisuuden katoaminen
  • omaisuuden väärinkäytösepäilyt

Palvelun toteuttavat yhteistyössä Kiho ja Bexor Oy

Bexor Oy tarjoaa yksityistä rikostutkintaa Suomessa poliisihallituksen myöntämällä luvalla.  Yrityksen henkilökunnalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus poliisin teknisestä- ja taktisesta rikostutkinnasta, sekä mm. anastetun ja kateissa olevan omaisuuden kansainvälisestä etsinnästä ja palauttamisesta yhteistyössä eri maiden vakuutusyhtiöiden, viranomaisten sekä yksityissektorin edustajien kanssa. Lisätiedot www.bexor.fi

Näin palvelu toimii

Kiho & Bexor Omaisuusturva on Kiho Kalustovahti, Kiho Ajopäiväkirja ja Kiho Telematiikka -palveluiden paikannusdataan perustuva lisäpalvelu.

  • Yrityksen kalusto dokumentoidaan Kihon palveluun tallentamalla kuvat, sarjanumerot sekä muut omaisuuden tunnistamisessa tarvittavat yksilöintitiedot.
  • Kihon palvelu inventoi ja paikantaa kalustoa. Järjestelmä lähettää automaattisesti ilmoituksen omistajalle, mikäli omaisuus poistuu Suomen rajojen ulkopuolelle.
  • Mikäli omaisuus anastetaan, omistaja lähettää ilmoituksen Bexorille suoraan Kihon verkkopalvelusta.
  • Bexor syöttää anastetun omaisuuden tiedot 24Wanted- tietokantaan etsintään.
  • Bexor sopii asiakkaan, viranomaisten ja asiakkaan vakuutusyhtiön kanssa miten omaisuuden etsintä toteutetaan.

24wanted.fi -verkkopalvelu

24wanted.fi on Bexorin verkkopalvelu, johon kuka tahansa voi syöttää tiedot anastetusta, kadonneesta tai myyntikiellosta olevasta omaisuudesta Suomessa. Palvelun kautta voi kysyä omaisuuden taustatietoja esim. ennen käytetyn tavaran ostamista. Tiedot anastetusta omaisuudesta välittyvät palvelun kautta rajaviranomaisille, poliisille, vakuutusyhtiöille, löytötavaratoimistoille jne. Palvelun kautta saa myös ilmoituksen anastetun omaisuuden löytymisestä.

Tilaa Kiho & Bexor Omaisuusturva!

Ota yhteyttä

Kysy lisää!

 

Katso kaikki yhteystietommeKirjaudu Kiho-järjestelmään