Nopeus on valttia Kipalle – paikannuspalvelu tuo tehoa

Kiho paikannuspalvelu tehostaa ja järkeistää huomattavasti Kipa kiinteistöpalveluiden toiminnanohjausta. Reaaliaikainen paikkatieto mahdollistaa tehokkaan työnohjauksen ja vähentää turhaa ajoa.

Kiho paikannuspalvelu tehostaa ja järkeistää huomattavasti Kipa kiinteistöpalveluiden toiminnanohjausta. Reaaliaikainen paikkatieto mahdollistaa tehokkaan työnohjauksen ja vähentää turhaa ajoa.

Kiho paikannuspalvelu tehostaa ja järkeistää huomattavasti Kipa kiinteistöpalveluiden toiminnanohjausta. Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Oy (Kipa) on kuopiolainen kiinteistöpalvelu- ja huoltoyritys.  Sen palveluksessa on 40 pitkän linjan kiinteistö- ja palvelualan ammattilaista. Kipan toimialaa ovat asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöjen palvelut sekä ympäristöpalvelut.

Kipa kiinteistöpalveluiden käyttämät Kiho-palvelut:

Paikannuspalvelu säästää resursseja

Kipan kahdeksan kiinteistöhuoltoa tekevän työntekijän toiminnan koordinointi oli aikaisemmin hankalaa. Sijainti piti tiedustella kultakin erikseen puhelimitse, mikä oli työlästä ja aikaa vievää. Usein sattui että lähimpänä kohdetta oleva työntekijä olikin soittolistalla viimeisenä. Ongelma poistui Kiho paikannuspalvelun käyttöönoton myötä. Reaaliaikainen paikkatieto mahdollistaa tehokkaan työnohjauksen ja vähentää turhaa ajoa. Työajan, rahan ja vaivan säästö on huomattava.

Kiho-palvelun käyttöönotto sujui ongelmitta

Yhteistyö Kihon kanssa on sujunut hyvin eikä paikannuspalvelun käyttöönotto tuottanut ongelmia Kipa kiinteistöpalveluille. Jatkoakin on jo kehitteillä, Kiho työnseuranta vaikuttaisi myös olevan sovelias yrityksen tarpeisiin.

Toimintamme yksi kulmakivi on nopeus. Nyt kun paikanninlaitteet ovat olleet käytössämme on ajan säästö valtava. Kun tulee työtilaus, sattuu monestikin että kaveri on juuri siinä kohteessa tai naapurissa. Säästyy aikaa, vaivaa ja rahaa ja palvelu on nopeaa.

 

www.kipapalvelut.com

 

No Comments

Post A Comment

Open chat
1
Laita viestiä!
Hei!
Laita viestiä, vastaamme myös WhatsApp:illa!
Powered by