Asset 1

Mastercom – Kiho

Paperilaput historiaan

Kiho laskutuksen avulla siirrät kentältä kerättävän tyoaika-, tehtävä- ja paikannustiedon helposti laskuiksi. Työaikarivin tai tehtävän laskutus tapahtuu siirrä laskutukseen toiminnolla, jolloin järjestelmä luo automaattisesti laskutusrivin.

Laskurivi muodostetaan yhtellä klikkauksella seuraavista tiedoista:

  • Henkilötyötunti tai ajoneuvokohtainen veloitustuote (ajoneuvokirjautumisen perusteella)
  • Ajetut kilometrit
  • Toimitetut tuotteet / palvelut
  • Kirjattu vapaamuotoinen selite
  • Valokuvatut liitteet

Laskurivit erotellaan työmaa-, projekti- ja työvaihekohtaisesti ja muodostetun laskuaineiston saa siirtymään suoraan laskutusohjelmaan Finvoice muodossa rajapinnan yli.

Laskutusprosessi hallintaan ja kaikki työt ja tarvikkeet laskulle

Laskutusprosessi voidaan jakaa erilaisiin vaiheisiin, jolla varmistetaan että kaikki työt tulevat laskulle ja ne laskutetaan oikein. Esimerkiksi työajanseurannassa roolit voidaan jakaa niin, että työnjohtaja siirtää tehdyt työt laskuriveiksi samalla kun tarkistaa palkanmaksuun menevät tunnit ja laskuttajalle jää tehtäväksi vain laskurivien valitseminen ja koostaminen laskuiksi. Tehtävän voi siirtää laskuksi niin kuljettaja, työnjohtaja kuin laskuttaja tai sitten laskun voi muodostaa vaikka asiakkaan kanssa työn neuvotellut myyjä. Tärkeintä on, että palvelusta voi helposti nähdä mitkä työt on jo laskutettu ja minkä laskutus on vielä tekemättä.

Rahat heti tilille

Kiho Laskutuksen avulla laskutuksen kierto nopeutuu kun kaikki laskutukseen tarvittava tieto on välittömästi työn suorittamisen jälkeen käytettävissä. Kun laskutuksen voi hoitaa vaikka kännykällä ja laskut saa lähtemään heti voi yritys saada ylimääräistä rahaa tilille jopa kuukauden liikevaihtonsa verran. Kun laskutus hoidetaan pian työn jälkeen, niin mitään ei unohdu laskuttaa. Myös epäselvien asioiden selvittäminen on helppoa kun voi kysyä että mitä teit äsken sen sijaan että kysyisit että muistatko mitä teit kolme viikkoa sitten perjantaina?

 

Ota yhteyttä

Kirjaudu Kiho-järjestelmään