Laskutus

Kihon sähköinen laskutus siirtää paperilaput historiaan

Kiho Laskutus -palvelun avulla siirrät kentältä kerättävän työaika-, tehtävä- ja paikannustiedon helposti laskuiksi sähköisiin järjestelmiin.

Mikään ei unohdu laskuttaa

Laskutusprosessi voidaan jakaa erilaisiin vaiheisiin, joilla varmistetaan että kaikki työt tulevat laskutetuksi. Esimerkiksi työnjohtaja voi siirtää tehdyt työtunnit laskuriveiksi samalla kun tarkistaa palkanmaksuun menevät tunnit. Tehtävästä muodostuneen suorittajan voi siirtää laskuksi työn suorittaja, työnjohtaja tai laskuttaja. Vaihtoehtoisesti laskun voi muodostaa myös asiakkaan kanssa työn neuvotellut myyjä. Kaikissa tilanteissa näet helposti mitkä työt on tehty ja mitkä jo laskutettu.

Nopea laskutus pitää kassan kunnossa

Kaikki laskutukseen tarvittava tieto on välittömästi työn suorittamisen jälkeen käytettävissä, ja laskutuksen voi hoitaa vaikka kännykällä. Tehokkaalla laskutuksella yritys voi parantaa kassatilannettaan jopa kuukauden liikevaihdon verran.

Hyödyt

aloitus- ja lopetusajan
matkan ja reitin
mahdolliset tuotekirjaukset
työn suorittajan sekä ajoneuvon tiedot

Myyntilaskurajapinnat

Kihossa luodut myyntilaskut voidaan siirtää sähköisessä muodossa yleisimpiin Suomessa käytettyihin taloushallintojärjestelmiin. 
Lue lisää rajapinnoista

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram