Laskutus

Kihon sähköinen laskutus siirtää paperilaput historiaan

Kiho Laskutus -palvelun avulla siirrät kentältä kerättävän työaika-, tehtävä- ja paikannustiedon helposti laskuiksi sähköisiin järjestelmiin.

Laskurivit muodostetaan yhtellä klikkauksella seuraavista tiedoista:

  • Henkilötyötunti tai ajoneuvokohtainen veloitustuote (ajoneuvokirjautumisen perusteella)
  • Ajetut kilometrit
  • Toimitetut tuotteet / palvelut
  • Kirjattu vapaamuotoinen selite
  • Valokuvatut liitteet

Laskurivit erotellaan työmaa-, projekti- ja työvaihekohtaisesti ja muodostetun laskuaineiston voi siirtään suoraan taloushallintaohjelmiin Finvoice-muodossa rajapinnan yli.

Laskutusprosessi hallintaan – kaikki työt ja tarvikkeet laskulle

Laskutusprosessi voidaan jakaa erilaisiin vaiheisiin, jolla varmistetaan että kaikki työt tulevat laskulle ja ne laskutetaan oikein. Esimerkiksi työajanseurannassa roolit voidaan jakaa niin, että työnjohtaja siirtää tehdyt työt laskuriveiksi samalla kun tarkistaa palkanmaksuun menevät tunnit. Laskuttajalle jää tehtäväksi vain laskurivien valitseminen ja koostaminen laskuiksi. Tehtävän voi siirtää laskuksi niin kuljettaja, työnjohtaja kuin laskuttaja. Vaihtoehtoisesti laskun voi muodostaa myös asiakkaan kanssa työn neuvotellut myyjä. Tärkeintä on, että palvelusta voi helposti nähdä mitkä työt on tehty ja mitkä jo laskutettu.

Rahat heti tilille

Kiho Laskutuksen avulla laskutuksen kierto nopeutuu kun kaikki laskutukseen tarvittava tieto on välittömästi työn suorittamisen jälkeen käytettävissä. Kun laskutuksen voi hoitaa vaikka kännykällä ja laskut saa lähtemään heti voi yritys saada lisää rahaa tilille jopa kuukauden liikevaihtonsa verran. Kun laskutus hoidetaan nopeasti, ei mitään unohdu tai häviä.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.