Kiho Cold Box -kylmäkuljetusseuranta

Varmista kylmäketjujen katkottomuus

Kylmäkuljetusta vaativien hyödykkeiden kotiinkuljetuksen kysyntä on kasvanut voimakkaasti. Taksiyrittäjät ja kuriiripalvelut ovat päässeet mukaan uuteen muodostuneeseen markkinaan.

Kylmäketju katkeaa, kun maitopurkki otetaan kaupan kylmäkaapista

Kylmäketju vaikeuttaa toimitusten optimointia, koska tuotteet on usein toimitettava heti keräilyn jälkeen. Toimituksissä hyödynnettävät käytännöt ja välineet ovat markkinoiden nopean muutoksen vuoksi vielä hajanaisia.

Kiho Cold Box muuttaa markkinaa

Kiho Cold Box -palvelu mahdollistaa kylmäkuljetusten tarkan seurannan. Palvelu tuo kylmäkuljetusten seurannan aivan uuteen hintaluokkaan parantaen näin kuluttajien lääke- ja elintarviketurvallisuutta.

Palvelu soveltuu kaikille kylmäkuljetuksia tarjoaville toimijoille:

  • Vähittäiskauppa
  • Tukkuliikkeet
  • Kuljetusliikkeet
  • Kuriiripalvelut

Palvelun toteuttavat yhteistyössä Kiho ja Digita.

Näin palvelu toimii

Sensorit seuraavat kylmäkuljetuksen lämpötilaa sekä paikkatietoa, ja lähettävät tiedot Kihon palveluun.

Palvelussa käytetään Digitan sensorilaitteita sekä LoRaWan -verkkoa, joka on tarkoitettu langattomaan ja nopeaan mutta vähätehoiseen tiedonsiirtoon pitkienkin välimatkojen päähän.

Sensorit toimivat paristolla useita vuosia ja ne ovat yksinkertaisia asentaa. LoRaWAN-verkossa tieto kulkee turvallisesti vahvasti suojattuna ja muusta internet-liikenteestä eriytettynä.

Lämpötilaseuranta ja paikkatieto

Näet kuljetusten paikkatiedon sekä lämpötilat Kihon verkkopalvelusta.

Tilaus/toimitusketju

Kihon palvelun avulla voit vastaanottaa tilauksia ja välittää niitä kenelle tahansa Kihon mobiilisovellusta käyttävälle kuljettajalle. Myös tilaaja (loppuasiakas) näkee kuljetuksensa tilan reaaliaikaisesti Kihon palvelusta.

Kylmälaukkujen hallinta

Kiho Kalustonhallintapalvelu mahdollistaa palvelussa käytettävien kylmälaukkujen helpon hallinnan. Laukut on mahdollista luokitella paikkakunta- sekä osastokohtaisesti ja niiden hallinta onnistuu sekä verkkopalvelusta että mobiilisovelluksesta.

Haemme kumppaneita!

Haemme aktiivisesti kumppaneita sekä kaupan että kuljetuksen alalta hyödyntämään uutta teknologiaamme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lari Tirkkonen, myyntijohtaja
040 764 6244
lari@kiho.fi
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.