Kuinka teidän yrityksen autoilla ajetaan?

Kihon Älykäs ajotavanseuranta -palvelu opastaa kuljettajia tekoälyn avulla. Kun ajotapa kehittyy, on tuloksena vähemmän vahinkoja, pienempi polttoaineen kulutus sekä vastuullisen ajotavan tuoma positiivinen imago.

Näin palvelu opastaa kuljettajaa

Asensimme palvelun käyttöön Citroen 2CV autoon. Katso videolta kuinka palvelu opastaa kuljettajaa.

Reaaliaikainen raportointidata todentaa tulokset

Palvelu koostaa ajotapadataa Kihon verkkopalvelun välityksellä. Datan avulla esimiesten on helppo seurata ajotavan kehittymistä ja palkita parhaiten suoriutuvia kuljettajia.

Näin Kajaanin Jäteauto hyödyntää palvelua

Kiho Älykäs Ajotavanseuranta otettiin käyttöön tehostamaan keskeisiä liiketoiminnan alueita. Raskaan kaluston yritykselle polttoaine on merkittävä juokseva kulu, jonka seurannan aloitus paljasti huomattavia kehityskohteita.

“Meillä Kihon käyttöönotto on auttanut säästämään noin 10 % yrityksen polttoainekuluissa. Se ei ole ihan pieni summa, vaan vähän yli 30 000 euroa vuodessa,” kertoo Esa Rimpiläinen, Kajaanin Jäteauton toimitusjohtaja Esa Rimpiläinen.

Näin saat palvelun käyttöösi

Kiho tarjoaa Älykäs ajotavanseuranta -palvelun kokonaisuutena, joka sisältää:

  • jälkiasennettavat Mobileye-laitteet
  • laitteiden ajoneuvoasennukset kaikkialle Suomeen
  • palvelun käyttöönottokoulutus

Saat palvelun käyttöösi ilman alkuinvestointia, kiinteällä kuukausimaksulla.

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram