Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Oy Kipa pysyy kartalla ajoneuvoista Kihon avulla

DSC_1984

Yritys näkee ajoneuvot kartalla reaaliajassa. Kartasta on helppo seurata missä ajoneuvot ovat.

Kipa on yksi Kihon ensimmäisistä asiakkaista, heillä on ollut käytössään Kihon ajoneuvopaikannus jo vuodesta 2006 lähtien. Kipa on kuopiolainen kiinteistöpalvelu- ja huoltoyritys. Yritys on toiminut kiinteistöalan ammattilaisten toimesta jo lähes 20 vuoden ajan. Yritys työllistää tällä hetkellä 47 kiinteistöalan ammattilaista. Yritys on alan laatujohtaja Savossa. Yrityksessä on hiljattain tehty sukupolvenvaihdos: perustajan ja pitkäaikaisen toimitusjohtajan Antti Aravirran paikan yrityksen johdossa on ottanut Tomi Aravirta.

Kipa:n käyttämät Kiho-palvelut:

Ajoneuvopaikannuksella resurssit tehokäyttöön

DSC_1980

Kartan avulla voidaan jakaa työtehtävät kustannustehokkaasti. Asiakkaan luo päästään nopeammin ja tyhjiä ajoja ei tule.

Kipa:n kaikissa autoissa on Kihon paikannuspalvelu ja yritys käyttää laitteista saatua paikkatietoa työntekijöiden tehokkaaseen resurssointiin. Työt jaetaan sijaintien perusteella ja näin ehkäistään turhia ajoja ja saadaan kaikki yrityksen resurssit tehokkaasti käyttöön. Kipa on ollut mukana muokkaamassa ajoneuvopaikannus palvelua toimivammaksi, heidän palautteestaan palvelun toimivuudesta Kihon alumetreillä on saatu paljon arvokasta tietoa, jonka perusteella palvelua on kehitetty toimivammaksi.

Toimiva sovellus, hommat on toiminut hyvin. Ei voisi enää ajatella että palvelu ei olisi käytössä. Näet kartalla missä ajoneuvot on ja voit kohdentaa työntekijät tehokkaasti. – Antti Aravirta, Kipa

www.kipa24h.fi/

No Comments

Post A Comment