Kiinteistönhoito

Kiinteistönhoidon toiminnanohjaus

Kiinteistönhoidon toiminnanohjaus

Kiho mahdollistaa kiinteistöhoidon toiminnanohjauksen joustavasti ja tehokkaasti. Aurausten ja hiekoitusten tarkka seuranta sekä huoltotehtävien vaivaton hallinta mobiililaitteilla helpottavat arkea ja auttavat tehostamaan toimintaa.

Reaaliaikainen työtehtävien hallinta

Kiho on verkkopalvelusta ja mobiilisovelluksesta koostuva kokonaisratkaisu, jota käytetään laajalti myös kiinteistöhoidon toiminnanohjaukseen. Työtehtävät luodaan verkkopalveluun ja lähetetään suoritettavaksi valittujen henkilöiden mobiililaitteisiin. Laskutettavat lisätyöt ja sopimushintaan kuuluvat työt on helppo erotella tarkan ja reaaliaikaisen laskutusaineiston aikaansaamiseksi.
Palvelu tallentaa kunkin tehtävän:
aloitus- ja lopetusajan
matkan ja reitin
mahdolliset tuotekirjaukset
työn suorittajan tiedot
auton/koneen tiedot

Laskuta lisätyöt helposti

Kiho voidaan määrittää muodostamaan laskutettavista lisätöistä automaattisesti myyntilaskurivejä työtehtävään käytetyn ajan mukaan – asiakaskohtaisin hinnoin. Kerätyistä laskuriveistä muodostetut myyntilaskut voidaan siirtää sähköisesti yleisimpiin taloushallinto-ohjelmistoihin.

Auraukset ja hiekoitukset kartalla

Kihon avulla näet ajoneuvot ja muun kaluston kartalla. Palvelu tallentaa reitit ja sijainnit sekä  käytettävän ajotilan, jolloin myös hiekoitusten ja aurausten reittitiedot säilyvät tallessa. Karttaan perustuvilla alueraporteilta näet helposti kussakin kohteessa vietetyn ajan ja voit seurata kunkin kohteen hoidon kannattavuutta.

Hyödyt

aloitus- ja lopetusajan
matkan ja reitin
mahdolliset tuotekirjaukset
työn suorittajan sekä ajoneuvon tiedot
Kiho selkeyttää ja nopeuttaa työtä. Pystytään ohjaamaan työtä helpommin kun kaikki tieto löytyy käytännössä yhdestä järjestelmästä. Työntekijätkin tykkäävät kun kaikki työt tulevat yhtä kanavaa pitkin. He näkevät omat työlistansa mobiililaitteistaan ja voivat suunnitella omaa työviikkoaan sen perusteella.  

Olemme tehneet Kihon karttapalveluun aurauslenkit jokaiselle kuskille, he voivat sieltä ne valita ja katsoa missä järjesteyksessä kannattaa lähteä ajamaan. Kuskit lähtevät jo aamuyöllä liikkeelle,  ja kun tulen toimistolle voin katsoa yhdellä silmäyksellä missä vaiheessa esimerkiksi auraukset ovat. 

Voin suositella Kihoa vastaavanlaiseen käyttöön.
Joni  Kröger, Kuopion Huoltotrio Oy 
Katso kaikki referenssimme

Avoimet rajapinnat mahdollistavat monipuoliset integraatiot

Kihon avoimet rajapinnat mahdollistavat palvelun käytön yhdessä lukuisten muiden ohjelmistojen kanssa. Valmiit kaksisuuntaiset integraatiot Visma Tampuuriin ja Granlund Manageriin pitävät sisällään mm. seuraavat ominaisuudet:
palvelupyyntöjen/huoltotehtävien tuonti Kihoon
palvelupyyntöjen/huoltotehtävien tilan päivitys
palvelupyyntöjen/huoltotehtävien palautteen tallennus

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram