Kiinteistönhoito

Kiinteistöhoidon toiminnanohjaus helposti Kiho-palvelulla

Kihon palvelut mahdollistavat kiinteistöhoidon toiminnanohjauksen joustavasti ja tehokkaasti. Aurausten ja hiekoitusten tarkka seuranta sekä huoltotehtävien vaivaton hallinta mobiililaitteilla helpottavat arkea ja auttavat tehostamaan toimintaa.

Reaaliaikainen työtehtävien hallinta

Kiho Tehtävät on verkkopalvelusta ja mobiilisovelluksesta koostuva kokonaisratkaisu, joka soveltuu myös kiinteistöhoidon toiminnanohjaukseen. Työtehtävät voidaan tuoda ulkoisista järjestelmistä ja lähettää suoritettavaksi valittujen henkilöiden mobiililaitteisiin. Laskutettavat lisätyöt ja sopimushintaan kuuluvat työt on helppo erotella tarkan ja reaaliaikaisen laskutusaineiston aikaansaamiseksi.

Palvelu tallentaa kunkin tehtävän:

 aloitus- ja lopetusajan
 matkan ja reitin
mahdolliset tuotekirjaukset 
työn suorittajan sekä ajoneuvon tiedot

Lue lisää Kiho Tehtävät -palvelusta

Laskuta lisätyöt helposti

Palvelu voidaan määrittää muodostamaan laskutettavista lisätöistä automaattisesti myyntilaskurivejä työtehtävään käytetyn ajan mukaan – asiakaskohtaisin hinnoin. Kerätyistä laskuriveistä muodostetut myyntilaskut voidaan siirtää sähköisesti yleisimpiin taloushallinto-ohjelmistoihin.

Lue lisää myyntilaskurajapinnoista

Auraukset ja hiekoitukset kartalla

Kiho Kalusto -palveluiden avulla näet ajoneuvot ja muun kaluston kartalla. Palvelu tallentaa reitit ja sijainnit sekä myös käytettävän ajotilan, jolloin myös hiekoitusten ja aurausten reittitiedot säilyvät tallessa. Karttaan perustuvilla alueraporteilta näet helposti kussakin kohteessa vietetyn ajan ja voit seurata kunkin kohteen hoidon taloudellista kannattavuutta.

Lue lisää

“Jotenkin tuo saatiin niin sujuvaksi, että sitä on huoltomiesten helppo käyttää.”

Kiinteistöhoito Reilax Oy

Avoimet rajapinnat mahdollistavat monipuoliset integraatiot

Kihon avoimet rajapinnat mahdollistavat palvelun käytön yhdessä lukuisten muiden ohjelmistojen kanssa. Valmiit kaksisuuntaiset integraatiot Visma Tampuuriin ja Granlund Manageriin pitävät sisällään mm. seuraavat ominaisuudet:

 Palvelupyyntöjen/huoltotehtävien tuonti Kihoon
 Palvelupyyntöjen/huoltotehtävien tilan päivitys
Palvelupyyntöjen/huoltotehtävien palautteen tallennus

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.