Kihon uusilla laitteilla paikannat entistäkin paremmin!

Kihon paikanninlaitevalikoima täydentyi kahdella uudella laitteella. Laajentuneen valikoimamme ansiosta saat yrityksesi ajoneuvo- ja konekaluston lisäksi myös pienkalustosi Kihon palvelun piiriin, samalle karttanäkymälle ja samaan kalustoluetteloon.

Huoltovapaa pienkalustopaikannin Blue-Puck ID

Huoltovapaa Blue-Puck ID malli toimii sisäänrakennetun paristonsa avulla jopa 8-10 vuotta. Luontevia käyttökohteita ovat vaihtolavat, peräkärryt, polttoainesäiliöt, jätelavat sekä muu pienkalusto, jossa ei ole omaa virtalähdettä. IP68 luokiteltu laite on rakennettu täysin umpinaiseksi ja se voidaan kiinnittää helposti ruuveilla tai nippusiteillä mukana tulevan kiinnikeosan ansiosta.

Blue-Puck ID ei ole varsinainen paikanninlaite, vaan se käyttää niin sanottua BLE -teknologiaa. Laitteen lähettämä Bluetooth-signaali on havaittavissa Kihon paikanninlaitteiden tai mobiilisovelluksen avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että laitteen paikkatieto päivittyy kartalle kun sen lähistöllä käy Kihon ajoneuvopaikantimella varustettu auto tai kone.

Paristoilla varustettu GPS-paikannin kovaan käyttöön

Toinen uutuuksistamme, pieni mutta pippurinen Oyster2 4G toimii täysin itsenäisenä GPS -laitteena, mutta se se soveltuu erinomaisesti myös pienkaluston paikantamiseen. Laitteen paristot ovat itse vaihdettavissa, ja ne kestävät Suomen olosuhteissa käyttömäärästä ja asetuksista riippuen 1-2 vuoden ajan.

Uusien laitteidemme avulla paikannat kalustosi entistäkin paremmin ja säästät sekä aikaa että rahaa. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka voimme auttaa sinua tehostamaan kalustosi käyttöä! 

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram