Kihon paikannusosaaminen ja täsmätankkaus – Fuelk Oy

Kihon paikannusosaaminen auttoi Fuelk:ta toteuttamaan uudenlaisen, innovatiivisen ratkaisun metsäkoneiden polttoainehuoltoon. Fuelk Oy on kotimainen yritys, joka kokoaa yhteen Suomen terävimpään kärkeen kuuluvia metsäkonealan osaajia. Se tarjoaa vuosien kokemuksella polttoainehuollon tuotteet ja tehokkaan toimintamallin metsäkoneyrityksille.

Fuelk:n käyttämät Kihon tuotteet:

  • Telematiikka
    Kihon paikannusosaaminen mahdollisti Fuelk:n innovatiivisen ratkaisun metsäkoneiden täsmäohjattuun polttoainehuoltoon.

    Kihon paikannusosaaminen mahdollisti Fuelk:n innovatiivisen ratkaisun metsäkoneiden täsmäohjattuun polttoainehuoltoon.

Paikannusosaaminen ohjaa polttoainetoimitukset oikeaan kohteeseen

Fuelk:n liikeideana on asentaa polttoainesäiliöihin paikannuslaite ja tarjota säiliön käyttäjälle mobiilisovellus, jolla polttoaine tilataan. Fuelk:n järjestelmässä metsäkoneiden polttoainetäydennys on paikannustietoa hyväksi käyttämällä mahdollista tilata tarpeen mukaan, paikan päälle työkohteeseen. Helposti liikuteltavat irtosäiliöt kulkevat metsäkoneen mukana kätevästi kohteesta toiseen, ja paikannuslaite kertoo säiliöiden kulloisenkin sijainnin polttoaineen toimittajalle. Tavanomaisesta poikkeavan käyttötarpeen vuoksi Fuelk:lle luotiin oma, tarkoituksenmukainen tilausjärjestelmä.

Voit tilata demotunnukset ja tutustua sovellukseen tarkemmin täällä: fuelk.fi/mobiilisovellus/ 

Räätälöity Kiho-palvelu

Palvelukokemus on ollut yksilöllinen ja joustava. Mastercom löysi yhteyksiensä avulla tarkoitukseemme sopivan paikannuslaitevalmistajan ja kehitti meille tarpeittemme mukaisen, räätälöidyn tilausjärjestelmän. Käyttöönotto sujui ilman suurempia ongelmia, ja vikoihin tai puutteisiin tartuttiin kiitettävän tarmokkaasti. Jatkamme yhteistyötä Kihon kanssa tulevaisuudessakin.

fuelk.fi

No Comments

Post A Comment

Open chat
1
Laita viestiä!
Hei!
Laita viestiä, vastaamme myös WhatsApp:illa!
Powered by