Kihon paikannusjärjestelmä mukana konevuokrauksessa

HN Rent Oy:llä on yhteensä noin 70 vuokrattavaa konetta, joiden paikannukseen yritys käyttää Kihon paikannusjärjestelmää. Paikannus helpottaa vuokraustoimintaa huomattavasti, eikä yritys aio vuokrata koneita enää lainkaan ilman paikannusjärjestelmää. HN Rent vuokraa maanrakennuskoneita, eli esimerkiksi kaivinkoneita, jyriä, seuloja ja pyöräkuormaajia. Yritys toimii pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta sen koneet liikkuvat vuokraustoiminnan myötä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Kihon paikannusjärjestelmän HN Rent otti käyttöönsä vuonna 2014.

– Vuokrakalustomme on noin 70 yksikköä, joista kaikista löytyy paikannin, kertoo yrittäjä Heikki Nyberg.

Paikannusjärjestelmästä iso hyöty

Paikannusjärjestelmä on vuokraustoimintaa harjoittavalle yritykselle tärkeä. Sen avulla voidaan koneiden sijainteja seurata ja löytää yksittäiset koneet helposti. Kun konetta siirretään, on sen uusi sijainti helppo tarkistaa paikannusjärjestelmän avulla. Näin ollen ei HN Rentin työntekijöiden tai asiakkaiden tarvitse lähteä niitä etsimään.

– Jos esimerkiksi haemme konetta jostakin kohteesta, niin tiedämme aivan täysin sen, mihin olemme menossa. Jos taas esimerkiksi asiakas soittaa aamulla ja kysyy, että missä kone on, voin lähettää hänelle suoraan karttalinkin, Nyberg avaa.

– Tämä on todella iso hyöty. Ilman paikannusjärjestelmää ei olisi enää puhettakaan koneiden vuokraamisesta, Nyberg painottaa.

”Meillä on mennyt todella hyvin”

HN Rentin ja Kihon välinen yhteistyö on sujunut hyvin ja sitä aiotaan jatkaa myös tulevaisuudessa. Nyberg on ollut tyytyväinen paikannusjärjestelmän toimivuuteen sekä Kiholta saamaansa asiakaspalveluun.

– Jos on jokin ongelma ja ottaa heihin yhteyttä, niin asia hoidetaan kuntoon. Heillä on otetta siihen hommaan ja halua palvella asiakasta. Olen erittäin tyytyväinen, Nyberg kuvailee.

– Meillä on mennyt todella hyvin. Paikannusjärjestelmä ja palveluntarjoaja täyttävät meillä olevan käyttötarpeen täydellisesti, Nyberg päättää.

– Ilman paikannusjärjestelmää ei olisi enää puhettakaan koneiden vuokraamisesta.

Haluatko kuulla kuinka Kiho helpottaisi sinunkin liiketoimintaasi? Ota yhteyttä!


No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.