Kiholle on myönnetty Great Place To Work -sertifikaatti

Hyvä työpaikka ei tapahdu, se tehdään yhdessä

Jos vielä olet epäillyt onko Kiholla oikeasti kivaa olla töissä, vai onko se vaan kiillotettua pintaa, elä enää epäile, koska tästä eteenpäin voitte kutsua meitä myös Great place to Work -tittelillä. Kokonaisarvosana oli vaatimaton 93%. Mutta emme ole vaatimattomia tässä, vaan aivan älyttömän ylpeitä työntekijöistämme – he mahdollistavat toisilleen sen, että täällä on kaikilla kivaa olla töissä.

Sertifikaatti ei ole meille kaunis merkki seinällä, vaan todiste siitä, että kaikki se työ mitä olemme tehneet yhdessä yrityksen eteen, on oikeasti kantanut hedelmää! Ja by the way suomalaisten yritysten keskimääräinen lukema on 56%, että kyllä meillä on aihettakin olla ylpeitä!

Hiki päässä on viimeiset vuodet painettu duunia, palveltu asiakkaita ja kehitetty maailman parasta kenttätyönhallintajärjestelmää. Jokainen työntekijä on oman työnsä ohella jaksanut löytää sen kipinän, jonka avulla on voitu yhdessä rakentaa tästä Kihon näköinen työpaikka. Sertifikaatti kruunaa tämän työn ja jokainen Kiholainen ansaitsee siitä palan itselleen!

Jotta ei ihan mene pelkäksi kehumiseksi, niin kyllä meilläkin löytyy kehitettävää. Työ ei missään nimessä lopu siihen, että seinällä on hieno plakaatti. Seuraavaksi on mietittävä yhdessä kuinka säilytämme tyytyväisyyden silloinkin, kun yritys kasvaa ja mukaan tulee uusia kasvoja. Joita muuten pelkästään tänä vuonna on tullut 17 henkilöä.

In Disco words: :star: You did amazing!

COO ja HR vastaava Riikka Koponen

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.