Sinä monessa marinoitu Frontend Developer – haluatko rakentaa resurssiviisaampaa maailmaa KihoCrew:n kanssa?

Atella on ikävä, Atella on valtava ikävä sua! Ja niin on meillä muillakin. Että sinuna hakisin niin saadaan hymy Aten huulille.

Rakennamme maailman parasta kaluston ja kenttätyön hallinta-alustaa, joka voidaan saumattomasti integroida alan innovatiivisimpiin ratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme tehostamaan resurssiensa käyttöä ja etsimmekin kokenutta koodaria hiomaan tuotteestamme entistäkin timanttisempaa.

Frontend-kehittäjänä työskentelet osana tuotekehitystiimiämme ja kehität niin featureja kuin kokonaisarkkitehtuuriakin. Tarjoamme sinulle vapautta ja vastuuta, joten kun pääset vauhtiin, saat varmasti vaikuttaa työnkuvaasi. Meillä on aito intohimo viedä työtämme eteenpäin koodillisesti ja kulttuurillisesti, joten tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä luomaan momentumia tuotekehitykseen – ja koko yritykseen!

Tuotekehityksemme koostuu useammasta pienemmästä koodaritiimistä. Omassa tulevassa tiimissäsi työskentelee koodari-tiiminvetäjä ja kaksi muuta kokeneempaa kehittäjää.  Hommat ovat hoituneet viime vuosina varsin hybridisti, joten sijainnillasi ei siis ole väliä, mutta kenties kiinnostaa kuulla että tällä hetkellä kaikki tiimisi jäsenet työskentelevät Kuopiossa.

Ketä etsimme?

Emme tuijota tutkintotodistusta, vaan olet etsimämme tyyppi, jos:

  • sinulla on useampi vuosi työkokemusta webbipuolen frontend-kehittämisestä
  • sinulta löytyy vahvaa JavaScript- ja TypeScript-osaamista
  • tunnet hyvin jonkin moderneista frontend frameworkeista, esim. Vue.js
  • kykenet implementoimaan hyviä käytäntöjä myös vanhemman koodin parissa ja poistamaan teknistä velkaa
  • pystyt toteuttamaan käyttöliittymiä designereiden leiskojen pohjalta
  • sinulla on ymmärrystä sovelluskehittämisen toimintamalleista yleisesti ja tiedät, mitä laadukas tekeminen on
  • kohtaat ihmisiä ja asioita uteliaisuudella ja tuet omalla esimerkilläsi positiivista, avointa ja turvallista keskustelukulttuuria

Bonuspisteitä saat, jos: 

  • tunnet  PHP:n, sillä käytämme sitä backend-puolella
  • pärjäät tilanteen vaatiessa myös englanniksi
  • olet sitä mieltä että Slackin oletusemojit eivät riitä, ja oletkin jo kenties kehitellyt pari uutta

Homma hanskassa? Hienoa!

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen pestin, jossa pääset maailmanvalloitusmatkalle kovaa vauhtia kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen kanssa. Töissä meillä ei tarvitse asua, eikä henkilökunnan jatkuvasti joustaa. Meille on se ja sama, teetkö työsi kalsarit jalassa kotisohvalla vai bikineissä Balilla – halutessasi saat toki työpisteen toimistollekin. Niitä löytyy tällä hetkellä Kuopiosta, Tampereelta ja Jyväskylästä.

Tarjoamme vapauden tehdä työtä justiinsa niin kuin sinulle sopii, mutta odotamme myös, että valmista tulee annettujen raamien sisällä. Palkkaakin tästä lystistä maksetaan, mietitään se sitten yhdessä kohdilleen. Pohjavaatimuksia vastaava tekijä voi odottaa palkkapussiin täytettä 4000:n euron edestä. Jos pystyt lyömään pelipöytään enemmän ässiä, voidaan panoksiakin toki korottaa. Lisäksi pakettiin kuuluvat kulttuuri- ja liikuntaetu, laaja sairaskuluvakuutus ja sokerina pohjalla planeetan parhaat työkaverit ja lautapeli-iltamat. Myös sählyä pääsee pelaamaan työajalla aina torstaisin (toistaiseksi vain Kuopiossa)!

Pidämme kunnia-asiana sitä, että jokainen saa olla aidosti oma itsensä ja meillä ihmisen on aidosti hyvä olla töissä. Eikä vain omasta mielestämme vaan ihan tutkitusti! Kahtena edellisenä vuonna olemme saaneet Great Place to Work -sertifikaatin! Kulttuuria luomme kaikki yhdessä ja arvostamme toistemme mielipiteitä. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että meillä jokainen pääsee kehittämään ja kehittymään juuri itselleen sopivalla tavalla. Meillä tulet kuulluksi!

Rekryprosessimme on simppeli ja rento, ihan niin kuin mekin! Se menee seuraavasti:

1. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@kiho.fi . Teknistä osaamistasi on helpoin kartoittaa, jos saamme nähdä koodiasi (esim. Githubista)!

2. Jos perusspeksit mätsäävät, kutsumme sinut juttutuokiolle CTO:mme Henri Heke Hartikaisen kanssa, jotta pääsemme tutustumaan puolin ja toisin.

3. Lopuksi järkätään rupattelusessio tulevan tiimisi kanssa. Olemme äärimmäisen avoimia, joten kysy mitä vaan, me vastaamme!

Työt odottavat jo tekijäänsä, joten kannattaa olla nopea! Haastattelemme jo haun aikana ja paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Että eipä sitten muuta kuin hakemusta sisään, ja jos jokin askarruttaa kysy Hekeltä (heke@kiho.fi)!

Kiho Oy

Kiho Oy on teknologiayritys, jonka palveluiden avulla liikkuvaa työtä tekevät yritykset voivat digitalisoida työnohjausta, laskutusta ja ajoneuvojen hallintaa. Vuonna 2022 Kiho Oy on reilun neljänkymmenen työntekijän kovaa vauhtia kansainvälistyvä yritys, joka palvelee jo yli tuhatta asiakasyritystä kotimaassa. Seuraavana on vuorossa maailmanvalloitus.

Kiholla tekeminen otetaan tosissaan, mutta ei liian vakavasti. Meillä jokainen saa olla aidosti oma itsensä, kuten kuuluukin - onhan Kiho työntekijöidensä omistama yritys. Meille tärkeintä on olla tekijöiden puolella ja rakentaa teknologian avulla maailmaa, jossa tekeminen on mahdollista myös tulevaisuudessa.

Kihon toimintaa ohjaavat arvot ovat päämäärätietoisuus, omistautuminen, suoraselkäisyys. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että näytämme päämäärätietoisesti suuntaa kohti ympäristöystävällisempää ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olemme omistautuneet tekijöillemme, ja he meille, ja se näkyy niin korkeassa työmotivaatiossa kuin laadukkaissa tuotteissa. Seisomme suoraselkäisesti tekemisemme takana ja pidämme toisistamme sekä asiakkaistamme huolta.

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1500 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram