Jos mä oisin sä niin mäkin tekisin töitä meidän kaa! KihoCrew kaipaa UI/UX -suunnittelijaa

Atella on ikävä, Atella on valtava ikävä sua! Ja niin on meillä muillakin. Että sinuna hakisin niin saadaan hymy Aten huulille.

Oletko käyttäjäpolkuja visuaalisesti hahmottava suunnitteluguru? Saatko kiksejä asiakaskokemuksien parantamisesta? Onko sinulla tekemisen meininki ja etsinnässä uusia haasteita? Sattuipa sopivasti! Haemme nimittäin UI/UX -suunnittelijaa viemään palvelumme nextille levelille. 

Meillä asiakas on aina ykkönen, ja etsimmekin näkemyksellistä ammattilaista huolehtimaan siitä, että Kihon käyttö on kokonaisuudessaan yhtä juhlaa. Olet tekijä meidän makuumme, jos langat pysyvät käsissäsi isojakin kokonaisuuksia hallitessa, projektipainekattilassa pulikointi ei pelota ja olet valmis ottamaan vastuuta. Tässä roolissa vastaat nimittäin Kihon UI/UX -suunnittelusta kokonaisuudessaan, myös mobiilissa. 

Ketä etsimme?

Löytyy takataskustasi tutkintotodistus tai ei, olet etsimämme tyyppi jos:

  • sinulla on vyön alla kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä ja olet aidosti kiinnostunut asiakaskokemuksien kehittämisestä
  • tiedät mitä design sprintissä tehdään ja rautalankamallien vääntäminen on sinulle peruskauraa
  • olet valmis ottamaan vetovastuuta ja viemään projektit menestyksellä maaliin
  • ongelmanratkaisutaitosi ovat niin timanttiset, ettei sormi mene suuhun hankalassakaan tilanteessa
  • nautit tiimityöstä ja palat halusta päästä tekemään yhteistyötä ohjelmistokehittäjien kanssa 

Bonuspisteitä saat, jos: 

  • ymmärrät koodauksesta edes jotain ja kenties haluat oppia siitä lisää
  • tunnet eri käyttöliittymiin tarkoitettuja ohjelmistoja (mm. Figma, Invision, Adobe Creative Cloud ja Sketch) ainakin pintaraapaisulta, ja uusien ohjelmistojen haltuunotto kiinnostaa
  • olet luova visuaalinen suunnittelija, jolla on vahva ymmärrys digitaalisesta käyttökokemuksesta. Erityispisteitä ropisee, jos suunnitelmien piirtäminen saa sinut kehräämään

Homma hanskassa? Hienoa! Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen pestin, jossa pääset maailmanvalloitusmatkalle kovaa vauhtia kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen kanssa. Töissä meillä ei tarvitse asua eikä henkilökunnan jatkuvasti joustaa. Meille on se ja sama, teetkö työsi kalsarit jalassa kotisohvalla vai bikineissä Balilla - halutessasi saat toki työpisteen toimistollekin. Niitä löytyy tällä hetkellä Kuopiosta, Tampereelta ja Jyväskylästä. Tarjoamme vapauden tehdä työtä justiinsa niin kuin sinulle sopii, mutta odotamme myös että valmista tulee annettujen raamien sisällä. Palkkaakin tästä lystistä maksetaan, mietitään se sitten yhdessä kohdilleen. Lisäksi pakettiin kuuluvat kulttuuri- ja liikuntaetu, laaja sairaskuluvakuutus ja sokerina pohjalla planeetan parhaat työkaverit.

Pidämme kunnia-asiana sitä, että jokainen saa olla aidosti oma itsensä ja meillä ihmisen on aidosti hyvä olla töissä. Eikä vain omasta mielestämme vaan ihan tutkitusti! Viime vuonna saimme Great Place to Work -sertifikaatin, ja tänä keväänä GPTW -yrityskulttuuritutkimus nosti meidät suoraan Suomen Parhaiden työpaikkojen joukkoon, sarjassamme sijalle 7. Täältä voit lukea miten olemme rakentaneet yhtä Suomen parhaista työpaikoista ja täältä löydät lisätietoa meistä. 

Että eipä sitten muuta kun laitahan klikaten ja hakemusta sisään! 

PSST: Työt odottavat jo tekijäänsä ja toivommekin, että voit aloittaa pestissä mahdollisimman pian. Haastattelemme jo haun aikana, joten kannattaa olla nopea! Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja antaa hallintojohtajamme Riikka Koponen (riikka(at)kiho.fi / 044 593 9977)

Ota yhteyttä

Kihon palveluita käyttää jo yli 1000 yritystä. Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuunkin yhteyttä!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram